VIJESTI

Judita Franković i Iva Mihalić kakve do sada niste vidjeli

Glumice kao hair ikone za frizerski studio Etra
Judita Franković (studio Etra) 
Poznate glumice Judita Franković i Iva Mihalić stale su ispred objektiva Marka Grubišića i transformirale se u posve druge ličnosti – i to sve povodom 10. rođendana frizerskog studija Etra. 

Judita Franković postala je poznata Krystle koje se svi sjećamo iz kultne sapunice Dinastija, dok je Iva Mihalić utjelovila nikad prežaljenu glazbenicu Amy Winehouse. Glumice i dugogodišnje klijentice studija Etra tako su ovim putem najavili izložbu Inspiracija koja će se održati 20. listopada u Galeriji Kranjčar.

„Suradnja za izložbu fotografija 'Inspiracija' povodom deset godina postojanja studija Etra, došla je skroz spontano. Kako su to vrhunske umjetnice i glumice, koje mogu dati duh svakom liku, pomno sam birala koji je idealni za svaku zasebno, i apsolutno su se savršeno snašle u tome. Ambasadorice studija Etra potvrdile su moju viziju da se u trenutak mogu pretvoriti u neki lik koji mislim da bi im savršeno pristajao, te su se apsolutno s veseljem primile zadataka i zaigrale svoje uloge“, objasnila je Petra Granić Glowatzky, vlasnica studija.

Iva Mihalić (studio Etra)
Osim Judite i Ive, na izložbi ćemo moći vidjeti i kameleonku Lanu Barić koja je ispred objektiva Mare Milin savršeno utjelovila lik Annie Lennox. Osim izložbe jubilarni rođendan bit će proslavljen i zabavom pod maskama na kojoj će svi uzvanici dobiti poklon masku uz koju će postati friz-ikone na jednu večer.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 15.10.2015. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p