VIJESTI

Kakav beauty look ove sezone nose ELFS djevojke?

Ženstvenost u make up-u i kosi


I
za nas je još jedan spektakl iz kreativne radionice ELFS-a koji su sinoć na Perwoll FASHION.HR-u pod sponzorstvom Beck's-a i medijskim pokroviteljstvom Cosmopolitana održali fantastičnu modnu reviju. Ljuljačke, snijeg, bajkovita šuma i predivni modeli odveli su nas u svijet mašte. Razigrano i sexy, ali ništa manje ne očekujemo od modnog dvojca Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice. 

Kreativni tim Kevin.Murphy zadužen je za styling kose, na čelu s Katicom Topčić. Čini nam se da je naziv 'fen frizura' pao u zaborav, ali ELFS-i i Katica Topčić uspješno su ga oživjeli. Duga kosa, uređena isključivo sušilom za kosu i četkom, izgledala je sjajno i prirodno. Mi smo oduševljeni jednostavnošću frizure koja je izvrsno pratila naglašen make up.

Saša Joković, zadužen za make up pod službenim sponzorstvom drogerijskog branda BIPA, odlučio se za modernu verziju Kim Kardashian. Naglašene konture očiju sa svijetlim dijelom kapka, izvučena linija tuša i neizostavne umjetne trepavice sastavni su dio ovog beauty looka. Kimin make up ne bi bio make up bez naglašenih kontura lica i nježnog rozog rumenila te neizostavnih nude usana.


 
 
Ana Jerneić

photos: Jure Perišić
Objavljeno: 16.10.2014. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p