VIJESTI

Kakav make up i frizure su nosili modeli Aleksandre Dojčinović?

Beauty report prve večeri Perwoll FASHION.HR-a

Budući da joj je još jednom pripala čast da otvori novo izdanje Perwoll FASHION.HR-a, svi pogledi jučer su bili uprti u backstage revije Aleksandre Dojčinović, gdje se za pistu pripremala fantastična modna kolekcija, popraćena jednim izuzetno profinjenim i damskim beauty lookom. Od ranih popodnevnih sati modele su za izlazak na pistu pripremala dva već dobro nam znana tima; Kevin.Murphy tim predvođen Katicom Topčić, koji je bio zadužen za frizure, i Illamasqua tim pod vodstvom make up artistice Ivane Bilandžije Billy, koji je radio na make upu. 

Zadatak Kevin.Murphy tima bio je kreirati jako zanimljivu i inovativnu frizuru, kakvu dosad nismo imali prilike vidjeti na hrvatskim modnim pistama. Budući da je Aleksandra velika obožavateljica turbana i u posljednje se vrijeme ne odvaja od njih, frizerski stilisti dobili su naputak da od kose modela kreiraju isti taj efekt turbana na glavi. Tu su u pomoć priskočili umetci bliski prirodnoj boji kose modela, koji su visoko na čelu vezani u čvor, za dojam ultimativno glamurozne, pariške chic frizure.

Hrvatski Illamasqua tim s druge je strane kreirao jedan vrlo ženstven i moderan make up look. Lica modela izgledala su sjajno, počevši od metalik sjaja na kapcima, koji je nastao kao kombinacija klasičnog beauty i smokey looka. Oko je definirano linijom crnog tuša izvučenom u krilo, dok je pogled produbljen umjetnim trepavicama. Obrve su konturirane i naglašene, a jagodice su istaknute roskastim rumenilom. Dojam jako sjajnog i svježeg lica upotpunjuje trendy detalj sezone, koji je sveprisutan na svjetskim modnim pistama, narančasti ruž na usnama. 

 

Hana Bartolović

photo: Jure Perišić

hair: Kevin.Murphy

make up: Illamasqua

 

Objavljeno: 27.03.2014. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p