VIJESTI

Kakav make up odabrati ako imate problematičan ten?

Donosimo vam kratak pregled naših top prijedloga
beauty
 
Ako imate nesreću da vam ten ne izgleda sjajno, odnosno ako vas učestalo muče prištići, hiperpigmentacije, proširene pore i osjetljivost kože, znajte da niste sami. Brojne žene oko vas barem povremeno muče isti problemi, no ako imate neprestane borbe s vlastitim licem, jasno nam je da se s vremenom možete početi osjećati loše u vlastitoj koži. O tome kako izgleda naša koža lica ovisit će i naša razina samopouzdanja, a onima koji su posebno pogođeni ovim problemom mogla bi se i značajno smanjiti kvaliteta života. 
 
Srećom, danas su sjajne formule za prekrivanje problematične kože lako dostupne i brojne. Pri odabiru make upa kod osjetljive je i reaktivne kože posebno bitno paziti na nekoliko stvari: formula proizoda treba biti dovoljno lagana da ne začepljuje pore, a pigmentacija oet treba biti na zavidnoj razini.
  
foundation 
Sastav proizvoda bi, dakle, treba biti nekomedogen, a poželjno je i da u sebi sadrži tvari koje njeguju i zacjeljuju oštećenu kožu. Kao što možete pretpostaviti, ponekad je ovakve formulacije teško pronaći u moru proizvoda. Iako je potrebno zapamtiti da se ovdje prije svega radi o kozmetičkim proizvodima s dekorativnom funkcijom koji ne mogu zamijeniti koncentrirane kreme i serume za njegu problematične i nerijetko zahtijevne kože, činjenica da ćemo s make upom dnevno provesti osam ili više sati trebala bi nas potaknuti da razmislimo što stavljamo na lice, a ovo se posebno odnosi na kožu sklonu problemima. Pogledajte naše prijedloge kozmetičkih proizvoda:
 
J.S.
Foto: Pinterest
 
Objavljeno: 08.09.2015. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p