VIJESTI

Kako anđelice ostaju uvijek u formi?

Trikovi poznatih modela za savršen izgled!

Ponekad imamo osjećaj da su Victoria's Secret modeli neka druga vrsta. Na njih ne djeluju ni trudnoća, ni stres, ni nepravilna prehrana. Uvijek savršene linije i izgleda, ove djevojke mame poglede kako muškaraca tako i žena diljem svijeta.

No one ne vježbaju da bi došle u formu, one jesu u formi. Svaka ima svoj omiljeni način vježbanja i drži ga se neovisno o obavezama koje ima. Lily Aldridge obožava balet i u više je navrata izjavila kako je uz njega izgubila sav višak kilograma nakon trudnoće. Unatoč savršenom tijelu, one ne gladuju, ali zato imaju laganije obroke od piletine i povrća. Lily ističe kako obožava smoothieje i kako su upravo oni ključni za njezin zdrav ten.

Candice Swanepoel ističe kako je bitno ostati aktivan u svakodnevnom životu, a jedna od osnovnih rekreacija ove prekrasne plavuše je vožnja longboardom koji je fantastičan za održavanje ravnoteže i tonus tijela. Sjetite se ovog idući put kad poželite uzeti taksi ili sjesti u javni prijevoz! Sve anđelice ističu kako je uz njih uvijek bočica vode, jer je hidratacija ključna za tonus kože.

Ana Jerneić

Objavljeno: 21.06.2014. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p