VIJESTI

Kako da korektor na podočnjacima traje cijeli dan?

Spas za sve kojima korektor sklizne s kože
korektor  
Korektor koji nanosimo na podočnjake predstavlja izazov tijekom cijele godine: ljeti se otopi s lica prije nego stignete do ureda, a zimi se uvlači u bore i fine linije. Što učiniti da vam na licu izgleda što bolje u ovim hladnim danima?
 
Za vrijeme hladne sezone, noć prije pripremite okoloočno područje dobrom hidratantnom kremom. No, u jutarnjim satima, prije odlaska na posao ili faks, svakako birajte lagane fluid formule kako biste spriječili da vam se korektor samo neugledno povuče s područja oko očiju. Svakako pričekajte 15 minuta između nanošenja proizvoda za njegu kože i korektora kako biste osigurali da se proizvod potpuno upio.

Pri nanošenju korektora vodite se mišlju da teška ruka nikada nije dobrodošla. Malu količinu nanesite u kut oka i nosa, te ga nježnim potezima rasporedite dužinom podočnjaka, a najbolji način da to postignete je da ga razvučete i lagano prema vrhu obraza u obliku obrnutog trokuta. Na kraju, svakako ga fiksirajte transparentnim puderom, no ponovno i ovdje budite lake ruke i nikako na ovo delikatno područje ne nanosite prevelike količine proizvoda.
 
J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 18.01.2016. u 16:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p