VIJESTI

Kako do kose poput Gigi Hadid?

3 beauty pravila Gigi Hadid
gigi hadid
 
Gigi Hadid poznata je svojem besprijekornom izgledu koji uključuje svježu i luminoznu kožu, savršeno nesavršenu valovitu kosu i prirodan make up zbog kojeg izgleda poput prelijepe djevojke iz susjedstva. Pitate se kako Gigi postiže savršeni izgled svoje frizure zadržavši onaj 'upravo sam se probudila' izgled? Čitajte dalje jer se pred vama nalaze 3 beauty pravila koje slijedi jedna od najpoznatijih svjetskih ljepotica.
 
1. Malo nereda izgleda odlično.
Za Gigi je savršena kosa ona koja izgleda kao da ste se u njoj dobro zabavili, a ne pretjerano namješteno. Kosu osušite difuzorom, a zatim poprskajte slanim sprejom kako bi dobila na teksturi.
 
2. Perite kosu samo onda kada stvarno trebate.
Mnoge od nas imaju naviku kosu prati svaki dan, no Gigi to ne prakticira. Naime, svakodnevno pranje uopće nije dobro za kosu jer je isušuje pri vrhovima i pritom potencira maščenje vlasišta.
 
3. Doznajte koji je vaš tip kose.
Ukoliko svaki dan perete kosu, postoji šansa da uopće ne znate koji je vaš tip kose. To biste svakako trebali znati kako biste mogli odabrati adekvatnu njegu. Pitajte svojeg frizera koji je vaš tip kose i koje bi vam proizvode preporučio, poručila je Gigi.

J.S.
Foto: Splash

Objavljeno: 22.12.2015. u 13:23
Tagovi: Gigi Hadid

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p