VIJESTI

Kako nositi proljetne lakove za nokte?

S čime kombinirati žuti, a s čime ljubičasti?

Šarenilo na policama s lakovima za nokte rijetko koju ženu može ostaviti ravnodušnom, ali nakon što se ta ista žena vrati kući javljaju se nedoumice: s čime nositi ovaj lak i jesam li prestara za ovako kričave nijanse? Bez brige, evo nekoliko ideja s čime ih kombinirati.

Catrice Don't Feed The Birds

Ako vam se sviđa žuti lak izbjegavajte ostale žarke boje, osim ako vam nije cilj izgledati poput japanske tinejdžerke iz četvrti Shibuya. Žute nijanse kombinirajte sa safari komadima i bazičnim stvarima poput bijele bluze, bojama pijeska i zemljanim tonovima jer i žuta boja savršeno podiže.

Lancome Violet Groove

Lak boje jorgovana nosite uz kožne komade ili odjeću sa životinjskim uzorkom. Crveni ili crni lak može djelovati agresivno u kombinaciji s npr. leopardovim uzorkom, a ljubičasti lak s nude haljinom na volane predjevojački. Ovo je pravi miks!

YSL Fuchsia Pink

Crne odjevne kombinacije razbijte lakom boje fuksije koji je idealna zamjena za crne ili crvene nijanse.

China Glaze Peachy Keen

Ako ste se zaljubili u breskvaste narančaste nijanse imajte na umu da su one ponekad teške za kombiniranje i da se bore za pažnju s ostalim bojama. Nosite ih kada ste odjeveni u jednostavne bazične komade i ne-boje poput crne i bijele.

China Glaze Re-Fresh Mint

Nosite li neki lak koji ostavlja dojam svježine poput mint zelenog ili baby plavog odjenite kombinaciju koju bi nosile na vrući ljetni dan. To može biti maksi hipi haljina, kratka haljinica cvjetnog uzorka ili hlačice u kombinaciji s majicom. Samo da vam nije vruće!

Borina Kopčić

foto: Style.com, Catrice, China Glaze, Lancome, Yves Saint Laurent

Objavljeno: 08.04.2011. u 17:00
Tagovi: lak za nokte

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p