VIJESTI

Kako osloboditi kožu toksina?

Popravite izgled tena pravinom njegom kože
christmas
 
Božić je prošao. Malo ste previše pojeli, malo previše popili; bilo je tu i masnog i slatkog i začinjenog. Fino! No, otprilike 36 sati nakon degustiranja svega s blagdanskog stola uočili ste da vam se polako, ali sigurno kvari ten. Ono što je do prije nekoliko dana bila jedra i svježa koža sada izgleda ugaslo, suho, posuto prištićima. Oh, ne! Prije nego počnete paničariti jer je tulum godine iza ugla, a vi ne izgledate reprezentativno, poslušajte naše savjete i pomognite kožu osloboditi toksina.
 
1. Prvo, prilagodite prehranu. Naravno, nitko vam na sami Božić neće zabraniti koju krišku kolača, no ako želite vratiti dobar ten, dobru liniju i osjećaj lakoće, vrijeme je da preostale kolače podijelite prijateljima i susjedima, a sebe naoružate smoothiejima, juhicama i salatama.
 
junk food 
2. Redovito čistite lice. Ne budite lijeni nakon izlaska temeljito odstraniti make up i nahraniti kožu. Kombinacija nezdrave hrane, alkohola i smanjene njege kože recept je za beauty katastrofu.
 
3. Piling je must have ovih dana. Nemojte pretjerivati već obavite nježan, ali temeljit piling kože cijelog tijela i lica čim primjetite da su se oni suhi dijelovi počeli ljuskati, a zdravi sjaj kože nestajati.
 
skin  
4. Serumi su bogati antioksidativnim sastojcima koje vaša koža treba sada više no ikada. Odaberite serum na bazi vitamina C koji će instantno posvijetliti i osvježiti vaš ten.
 
5. Dovoljno sna je još jedan sastojak potreban za postizanje efekta lijepe kože. Ukoliko ste dan ranije manje spavali zbog slavlja, sljedeći dan svakako pokušajte nadoknaditi taj nedosatak sna jer će se on odmah vidjeti na vašoj koži.
 
J.S.
Foto: Vogue
Objavljeno: 26.12.2015. u 10:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p