VIJESTI

Kako se mijenjala Kate Bosworth?

Transformacija miljenice modnih kritičara

Iako njena glumačka karijera nije posebno impresivna Kate Bosworth nas svakog mjeseca oduševi barem jednom fenomenalnom kombinacijom s crvenog tepiha. Ova mlada glumica još uvijek čeka ulogu karijere, a do tad se pojavljuje u svakom prvom redu i na svakom modnom partyu. Međutim, moda nije njena jedina jača strana.

                           2000.                                                         2002.

Ona bez mnogo truda interpretira i beauty trendove i čini ih sastavnim dijelom svog inače prirodnog looka. Osim malog izleta u svijet brineta, ova glumica je poznata po savršenoj plavoj kosi.

                             2004.                                                         2005.

„Radije ću biti poznata po tome da nosim premalo nego po tome da nosim previše make upa." jednom prilikom je izjavila, a dokaz da ga nosi baš u pravoj mjeri je ugovor s kućama Revlon i Calvin Klein koje su u Kate prepoznale savršeno utjelovljenje svoga stila.

Kate nas je dosad oduševila prekrasnim ljetnim lookovima u jednoj boji. Možete li zamisliti da još netko s takvom lakoćom nosi narančasto sjenilo i narančasti ruž ili ljubičasto sjenilo i ljubičasti ruž osim možda Diane Kruger.

                              2006.                                                   2008.

Bila je među prvima koja je nosila pletenicu na crvenom tepihu, ali i među prvima koja je prihvatila trend neurednih, a zatim i chignon punđi. Za potrebe filma 21 ošišala je kosu na ravni, strogi bob, ali nama se više sviđaju njeni divlji valovi poput onih iz filma Blue Crush.

                             2008.                                                         2009.

Kate svakako ostavlja dojam djevojke iz susjedstva, ali za ekskluzivne premijere i gala večeri itekako zna zablistati poput diva starog Hollywooda. Najčešća inspiracija joj je seksepilna Veronica Lake i njeni savršeno oblikovani uvojci i razdjeljak na stranu koji zajedno s crvenim ružem čine jednu od najboljih kombinacija.

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 03.01.2011. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p