VIJESTI

Kako se osjećati ljepše i njegovano?

U samo 5 minuta uživajte u rezultatima
avon

Pet minuta dnevno sasvim je dovoljno kako bi se osjećale lijepe i zadovoljne u svojoj koži. Ako razmišljamo o tome što nam je potrebno kako bi ovo vrijeme posvetile pravoj njezi tijela, svaka od nas imala bi drugačiji odgovor, ali sigurno bi se složile u jednom: želimo da naša dnevna njega bude efikasna i dugotrajna, a da nam ne oduzima puno vremena! 

Uvijek u borbi s vremenom, ako znamo što i kako činiti, tih ćemo 5 minuta lakše posvetiti koži, koja ne samo da traži, nego i treba redovnu njegu.
 
avon

Savršen proizvod?

Potreban vam je proizvod koji:
Je potpuno testiran na alergije te ga sa sigurnošću možete svakodnevno koristiti
Ne sadrži parabene ni umjetna bojila
Hidratizira i njeguje dugotrajno
Sadrži prirodne sastojke u modernoj delikatnoj formuli, jer volite snagu prirode
Lako je i brzo za nanošenje jer nemate vremena čekati da se u potpunosti apsorbira
 
Uzmite u obzir sve navedeno jer opisuje proizvod koji će stvarno odgovoriti na sve vaše potrebe, a u njezi tijela to je najvažnije! Trebate uživati i u mirisu i u gustoći kreme jer ju nanosite svaki dan. Savršena kozmetika treba imati savršene sastojke.
 
avon

Kako njegovati kožu tijela?


Njegovanu je kožu lakše hidratizirati i ne isušuje se brzo. Chia sjemenke idealan su sastojak za hidrataciju kože, zahvaljujući svojim sposobnostima upijanja održavaju hidrataciju i do 48 sati. Otkrijete i sami u najnovijoj Avon NutraEffects Ultimate Moisture liniji za njegu tijela.

Ako vam je koža jako suha, koristite bademovo ulje: ono sadrži vitamin A, B i E koji su savršeni antioksidanti. Bademovo ulje učvršćuje kožu i dubinski ju hidratizira te joj tako pomaže da održava prirodnu barijeru protiv vanjskih utjecaja. Avonov NutraEffects Deep Nourishment losion za tijelo bit će vam pravo otkriće.
 
avon

Oštećena koža potražit će olakšanje i njegu u ulju marule koje poboljšava elastičnost kože i obnavlja epidermis (površinu kože), a prisutno je u NutraEffects Intensive Relief liniji za njegu tijela.
Dodajte i vitamin, minerale i omega kiseline. Jeste li do sada koristili ove sastojke, možda većinom za njegu lica? Onda znate koliko su snažni i efikasni i koliko je važna kvaliteta kozmetike koju redovno koristite.
 
avon

Želite uživati u njezi tijela?

Ako znate što vašoj koži treba i od čega se sastoji losion idealan za vas, krenite ga redovno koristiti! U tih 5 minuta njege, zaboravite na sve drugo. Kremu nanesite na dlanove i uživajte u nježnoj masaži cijelog tijela. Započnite od nogu i listova, prema butinama i stomaku, nastavite s rukama i vratom. Opustite se i uživajte u relaksaciji. Treba vam ujutro, za dodatnu energiju i produktivnost u dnevnim obavezama, ali i navečer kako bi se umirili i probudili njegovani. Redovna njega kože tijela od sad neka bude dnevna rutina.
 
Foto: PR
Objavljeno: 06.09.2016. u 14:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p