VIJESTI

Kako se riješiti celulita ove sezone?

15 preparata za borbu s najvećim neprijateljem ženskoga tijela
Šesti mjesec već nam kuca na vrata, a s dolaskom sve toplijih dana raste i ona tipična ženska zabrinutost 'kako ću ovog ljeta izgledati u kupaćem kostimu?'. Na žalost, mnoge od nas tijekom zime su sklone nakupljanju masnih stanica na predjelu bokova, bedara, trbuha i stražnjice, a nastanku celulita posebno pogoduju smanjena tjelesna aktivnost, stres i nepravilna prehrana - nezdrave navike kojima brojne žene 'robuju' u hladnijim mjesecima.

Ipak, kozmetički brandovi nam sugeriraju da nikada nije kasno za krenuti u borbu s celulitom, a njihovi proizvodi sve naprednijih formula nude sve vidljivija rješenja na područjima zahvaćenim celulitom kao najvećim neprijateljem ženskoga tijela, koji pogađa više od 80% žena, bez obzira na dob, tjelesnu težinu i građu.

Nivea Q10 plus gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom

Nivea Q10 plus gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom

Proizvodi koji bi vam mogli pomoći u borbi s celulitom, a koje vam danas donosimo, spadaju u kozmetiku s posebnom namjenom te ciljano utječu na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina. Zahvaljujući pomno biranim prirodnim sastojcima, anticelulitne kreme, gelovi, serumi i ulja potiču mikrocirkulaciju i izmjenu tvari, jačaju elastičnost i čvrstoću kože te čuvaju elastičnost kapilara i štite ih od pucanja.

NUXE BODY Huile Minceur Cellulite Infiltrée - ulje za oblikovanje tijela i protiv celulita

NUXE BODY Huile Minceur Cellulite Infiltrée - ulje za oblikovanje tijela i protiv celulita

Brojni brandovi kunu se u učinkovitost svojih proizvoda i vidljive rezultate nakon samo par tjedana korištenja, a prema istraživanjima velikih kozmetičkih laboratorija, znatan broj žena nakon provedenih tretmana doista primjećuje razliku, u vidu zaglađene kože te smanjenja narančine kore i masnih naslaga.

Vichy CelluDestock napredna njega za oblikovanje linije

Vichy CelluDestock napredna njega za oblikovanje linije

Ovi napredni proizvodi najbolji su za nanošenje u jutarnjim ili večernjim satima, kada ih je najbolje umasirati u kožu, a mi vam sugeriramo da ih izaberete prema tipu celulita, mekom ili tvrdom. Lagane kreme i gelovi idealni su za meki celulit, dok se za tvrdi celulit sugeriraju koncentriraniji proizvodi, poput seruma i ulja, kojima je najbolje napadati celulit u kombinaciji s drugim anti-celulitnim proizvodima.

Nikel anticelulitno ulje s grejpom

Nikel anticelulitno ulje s grejpom

Naposljetku valja naglasiti kako vam u ciljanoj borbi protiv celulita, uz ove čarobne mazalice, uvelike mogu pomoći i redovita tjelesna aktivnost, zdrava prehrana lišena zasićenih masnoća, velikih količina soli i šećera te hrana bogata jodom, magnezijem, željezom i vitaminom C. Uz to, voda je i dalje piće broj 1 po izboru svake djevojke i žene koja drži do zdravlja svog organizma.


H.B.
Photo: afrodita, douglas, nivea, nuxe, nikel, vichy

Objavljeno: 31.05.2013. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p