VIJESTI

Kako u novu godinu zakoračiti s dužim trepavicama?

Odlična alternativa ekstenzijama
lux serum
Duge trepavice čine pogled neodoljivim i stvaraju glamurozan izgled, a za to više nisu potrebne ekstenzije i umjetne trepavice. Stalno korištenje ekstenzija može oštetiti vaše prirodne trepavice, no na sreću sada je kod nas dostupan najučinkovitiji serum za rast trepavica i obrva Lux-Factor.

Ultra duge trepavice time su postale dostupnije nego ikad. Serum za rast trepavica Lux-Factor već u 2-4 tjedana trepavice učini dužima, gušćim i jačima, te znatno sprječava njihovo ispadanje i lomljenje. Za razliku od umjetnih trepavica, koje mogu negativno utjecati na prirodne, pa čak izazvati i njihovo ispadanje, Lux-Factor serum stvara tanak zaštitni sloj koji štiti trepavice od štetnih utjecaja. Aktivni sastojci u serumu omogućuju jaču strukturu trepavica od korijena prema vrhu, što rezultira punijim trepavicama koje mogu narasti znatno duže.

Serum Lux-Factor Eyelash je bio testiran na 4000 korisnica, a rezultati su pokazali da već nakon 2-4 tjedana redovitog korištenja, trepavice postaju duže 25% i gušće čak 80%. Trepavice nakon nekoliko tjedana također postaju tamnije do dvije nijanse i na taj način nastaje make up efekt, bez korištenja maskare. Serum je namijenjen i najosjetljivijim očima te je potpuno siguran za korištenje. Bez straha od štetnih nuspojava, može se nanositi i na obrve. Iscrtavanje obrva japanskom metodom ili olovkom, gotovo je nemoguće izbjeći umjetan izgled, dok serum nanosite na one dijelove gdje želite potaknuti njihov rast, i na taj način zadržati njihov prirodni oblik.

Lana Jurčević
''Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo nešto sitno... Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči'', podijelila je svoje iskustvo pjevačica Lana Jurčević.

Ecija Ivušić
''S obzirom na to da sam alergična na ljepilo za ekstenzije trepavica, ne preostaje mi nego osloniti se na vlastite prirodne, a Lux-factorov serum za rast trepavica moj je saveznik već skoro godinu dana'', doznali smo od TV voditeljice Ecije Ivušić.

Želite li i vi isprobati serum za rast trepavica dobro je znati kako na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137 sada možete naručiti serum po akcijskoj cijeni s 30 % popusta!

lux factor

Foto: PR
Objavljeno: 08.12.2016. u 14:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p