VIJESTI

Kako urediti kosu nakon tjelovježbe?

Frizeri predlažu metodu bez pranja
hair 
S
latki osjećaj uspjeha nakon dobro odrađene tjelovježbe je nezamjenjiv, no kada u ogledalu ugledamo oznojeno vlasište i rezance koji su do prije sat vremena izgledali kao čista, netom oprana kosa, osjećaj zadovoljstva se naglo umanji.
 
Leži li rješenje ovog problema uistinu u svakodnevnom pranju kose koje će vam nedvojbeno isušiti kosu i isprati boju? Ako ste strastvena vježbačica koja većinu dana u tjednu provodi u intenzivnim tjelesnim aktivnostima, onda možda mislite da nema drugog načina da osvježite svoju kosu. No, stručnjaci za kosu se ne slažu: mokra i oznojena kosa nije masna kosa, često naglašavaju.
 
hair 
"O kosi nakon vježbanja rasmišljajte kao o prirodnom slanom spreju. Znamo da je teško oduprijeti se pranju kose odmah nakon tjelovježbe, no jednom kad se osušite u potpunosti, kosa će vam djelovati posve normalno. Osušena, ovakva kosa uopće nije masna, i najvjerojatnije vam neće trebati čak niti suhi šampon. Iako vam je kosa najvjerojatnije mokra nakon tjelovježbe, savjetujemo vam nešto neobično: uz sebe uvijek imajte sprej bočicu napunjenu vodom kojom ćete našpricati kosu i zatim je ponovno osušiti. Ako imate posebno tanku kosu, na kraju je možete posprejati s malo šampona za suho pranje kako biste dobili na volumenu", preporučila je celebrity stilistica kose Shelby Samaria.

J.S.
Foto: Pinterest


Objavljeno: 06.09.2015. u 11:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p