VIJESTI

Kate Winslet stari dostojanstveno

Kate Winslet protiv Photoshopa
kate winslet
 
Danas uistinu nije neobično da se na naslovnicama ili editorijalima obilno koristi Photoshop kako bi se svaka borica i porica pošteno 'popeglala' te alati za obradu fotografija u tom smislu više nisu nikakav tabu.
 
Ipak, s vremena na vrijeme, među gomilom fotošopiranih fotografija pronađe se kakav vrijedan primjer koji pred očima javnosti odlučiti stariti dostojanstveno i sa svim borama na okupu. Takva zvijezda je prelijepa Kate Winslet.
 
Kate, naime, nadzire obradu fotografija za Lancômeove reklame čiji je ambasador, i inzistira da se na vizualima zadrže njezine bore. Stajati iza brenda osobno i javno moto je i ideja vodilja 40-godišnje zvijezde koju čak niti beauty gigant ne može osporiti. Lijepa Kate izgleda fenomenalno, premda tvrdi da se nikada nije potvrgnula plastičnim operacijama. Da samopouzdanje dolazi s godinama posve je istinita tvrdnja koju smo negdje u moru estetskih korekcija zaboravili njegovati, a poznata nas je glumica podsjetila da prava ljepota ne nestaje s ulaskom u četvrto desetljeće života. Bravo, Kate!
 
J.S.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 09.10.2015. u 11:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p