VIJESTI

Kavijar manikura popularna je i ove jeseni

Beauty brand Ciate donosi tri jesenske kombinacije boja i perlica
Ekstravagantna manikura, koju su preko noći zavoljele sve ljubiteljice originalnog naila arta, nosi se i ove jeseni, a čini se kako je "kavijar" na noktima postao ultimativni modni dodatak. Inovativnu kavijar manikuru popularizirala je njujorška revija Cushnie et Ochs, nakon koje je beauty brand Ciate odlučio svijetu predstaviti svoju inačicu ovog trenda za nokte.


Nakon što je na proljeće lansirana prva službena kolekcija kavijar setova za nokte, Ciate ovih dana predstavlja jesensko/zimsku varijantu s tri nove kombinacije boja i mikroperlica. Prvi miks nosi naziv 'Ciate Caviar Stop The Press' i sadrži sivu bazu te metalik srebrne, sive i ružičaste perlice.

Druga kombinacija krije se pod imenom 'Ciate Caviar Head Turner' i predstavlja glamurozni miks zlatne podloge te zlatnih, brončanih i smaragdno zelenih perlica, dok je 'Ciate Caviar Candy Shop' set u jedno spojio petrolej zelenu bazu i šarene mikroperlice. Nova kolekcija uskoro će biti dostupna na Ciate službenoj stranici po cijeni od 18 funti.


H.B.
Photo: Ciate

Objavljeno: 05.09.2012. u 13:36

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p