VIJESTI

Koja boja usana je najpoželjnija ove jeseni?

Avon predlaže jesenske make up trendove
lips   
Trendovi u make upu mijenjaju se iz dana u dan, ali neke generalne smjerice od sezone do sezone ostaju iste. Jesenski make up je tako uvijek odvažniji, dubljih i bogatijih tonova, pomalo seksi i pomalo mračan.
 
Irena Herceg, make up artistica i vizažistica za Avon je osmislila poseban jesenski look inspiriran globalnim Avonovim trendovima koje je za Avon osmislila Lauren Andersen, celebrity makeup artist i globalni Avonov stručnjak za makeup. To je sve demonstrirala na prekrasnoj Miss Turizma Hrvatske, Zrinki Kučinić, koja se s punim povjerenjem predala u ruke vješte vizažistice s višegodišnjim iskustvom.
  
lauren andersonLauren Anderson
 
Irena nas uči kako pravilno nanijeti bazu šminke i prekriti nesavršenosti na licu, kako uskladiti idealnu jesensku boju ruža koja će akcent čitavog make upa staviti upravo na zamamne usne, te kako prilagoditi ostatak looka na decentan i odmjerene, a opet klasično lijep i seksi način. Must have boja jeseni, koju je Irena demonstrirala na Zrinki, upravo je boja bobičastog voća koja će laskati baš svima dovoljno odvažnima da na ovaj način istaknu jedan od najljepših akcenata ženskog lica - usne. Koje točno proizvode i koje nijanse Irena koristi kako bi postigla najljepši jesenski look na Zrinki najbolje je detaljno pogledati u videu,a dodatno ih potražite i u našoj galeriji.
  
  
J.S.
Foto: Avon
Objavljeno: 20.10.2015. u 16:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p