VIJESTI

Koje nijanse ruževa voli Doutzen Kroes?

Predstavljamo: Loreal Color Riche!

Neko vrijeme se činilo da su, u modi i šminkanju, sve boje nestale. Ekonomska kriza poklopila se ironično s izborom boja, koje su bile tek tu i tamo, umjereno prisutne među nijansama bijele, crne, sive i boje kože. Ravne linije i oblici zauzeli su prvi plan, dok je boja ostala u pozadini. Što se šminke tiče, oči su dodatno naglašene, s iscrtanim linijama na kapcima i "smoky" izgledom, ali prisutnost boje je minimalna.

Prije nešto više od godinu dana jarke boje počele su se vraćati u modu, a crveno našminkane usne mogu se posvuda vidjeti. Jake, intenzivne, žive i sjajne boje ponovno su postale najveći hit. Sada su se sve boje u potpunosti vratile na scenu i mogu se miješati i kombinirati na sve moguće načine. Danas se mogu vidjeti različite nijanse i boje koje nadmašuju čak i crvenu boju, boje poput narančaste, boje fuksije, smeđe i neizostavne te popularnije nego ikad, sve nijanse bež boje.

                                        

Ruž za usne Color Riche veliki je hit na tržištu od svog prvog izlaska na tržište 1992. godine, kako na crvenim tepisima, tako na gradskim ulicama i u studijima. Color Riche ima teksturu balzama za njegu usana. Obogaćen je antioksidansima, vitaminom E i omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, i čuva prirodnu ljepotu usana. Sa do 50% aktivnih sastojaka, Color Riche štiti i revitalizira usne iz dana u dan te im pomaže da se samostalno obnove i restrukturiraju.

U svjetskoj paleti ovog proizvoda postoji čak 250 različitih nijansi te dvije vrste boja: Intense i Nude. Boje Intense smjele su i elegantne, a svako žensko lice uspješno transformiraju i u najobičnijim svakodnevnim situacijama. Boje Nude stvaraju niz tekstura i sjajnih slojeva koji naglašavaju i daju dodatni sjaj golim usnicama koje tek nježno prikrivaju.

Objavljeno: 25.03.2011. u 19:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p