VIJESTI

Koje boje vladaju u svijetu make upa?

Našminkajte se poput zvijezda
Make up
Celebritiji su Muze make up artista koji svoje ideje oslikavaju na njihovim licima, stvarajući nove trendove. I dok je često nerealno očekivati da ćemo se sami našminkati toliko uspješno i izgledati poput zvijezda, ovoga puta to je zaista moguće.

Iako su slavne osobe jedan od najvećih izvora nadahnuća i uz gledanje tutorijala, nanošenje make upa ponekad zna zaista biti zahtijevan posao. Druga polovica ljeta ima svoj potpis, a jednostavnost i elegancija opisne su note make up trendova za ovo razdoblje. I kako se čini, ovaj je trend već postao omiljen među zvijezdama. Topla bronca i smeđi tonovi pomoći će vam da vam lice zasjaji, a i prekrasno će nadopuniti svaki večernji stayling jer mrvica sjaja na očima može itekako podići odjevnu kombinaciju. Ove nijanse, odgovarat će svakome, neovisno o boji puti. Smeđe ili sjenilo boje breskve dat će vam određenu svježinu kako za večernji tako i za dnevni poslovni look. To znači da si slobodno možete dati oduška i ove boje uvesti u svoju make up rutinu. Ako želite soft make up izgled dodajte na kapke narančaste nijanse i maskaru. Ako ste pak za pop varijantu, naglasite oči eyelinerom. Ljeto je, i nema potrebe za pretjerivanjem, stoga je ovaj trend došao kao sjajna nadopuna osunčanim licima i tijelima. Izgled "narančaste smokvice" rado su prihvatile i slavne dame.

Make up

Shay Mitchell

Make up

Zendaya

make up

Emily Ratajkowski

Ako pak niste za varijantu naglašenih očiju, narančaste tonove možete nanijeti na usne. Preporučujemo vam da odaberete breskvaste ruževe onih nijansi koje vas čine odvažnima. Za dnevnu prirodnu šminku odaberite nježne nude narančaste tonove, a za večernji glam, nekakav živopisni ruž koraljnih ili pak jarkih narančastih nijansi. Sjajno je to što možete na bezbroj broj načina eksperimentirati s peachy tonovima. Slavne osobe nose tople tonove u različitim prilikama i izgledaju zapanjujuće. Mnogi od tih izgleda vrlo su nosivi i lako se mogu kopirati. Sada ste na redu- vi! 

Make up

Kendall Jenner

Make up

Rihanna

Make up

                                                                         Gigi Hadid


Ma.D.
Foto: Instagram, Wireimage

 

Objavljeno: 10.08.2017. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p