VIJESTI

Koji će trendovi u frizurama biti hit na proljeće?

Dessange kolekcija frizura proljeće-ljeto 2016.

Frizerska kuća Dessange Paris predstavlja modne trendove kose za proljeće-ljeto 2016. godinu. Koristeći knjigu modnih smjernica frizerska kuća Dessange dva puta godišnje kreira nove trendove i inspirira žene diljem svijeta.


Već prvim pogledom na slike kolekcije pod nazivom
ECLIPSE (pomrčina) jasno je vidljiva inspiracija. Svijetlost i boja izlaze iz baršunaste crne pozadine kao simbol neodoljive ženstvenosti. Naglašene grafičke linije, modni dodaci i styling inspiriran osamdesetima prošlog stoljeća vrlo su čvrsto i odlučno ponovno našle svoje mjesto u svijetu mode.

Transparentnost boja i odabir materijala vruće su vijesti ove sezone. Vidljivo slojevito šišanje sa istanjenim vrhovima otvoriti će lice. Obmanjujući jednostavnost teksture i stila, prateći pokret u kosi probuditi će osjećaj slobode i sofisticiran izgled. Kovrče su prirodno oblikovane i slobodnog su pada, postepeno šišanje je naglašeno pramenovima, a pokret u kosi koji je prepoznatljiv stil friziranja svih stilista Dessange dodatno je naglašen stiliziranjem kose prema naprijed. Boja kose ima glavnu riječ, njen intenzitet ili nenaglašenost uokviriti će žensku ljepotu.

Do sada nezaobilazan Californian Balayage susreće Zenith Blond sa kontrastom dubine a bezvremenski ponytail rep zavezan na vrhu glave ovog proljeća dodatno će krasiti kreacije na modnim pistama.

Foto: PR

Objavljeno: 01.03.2016. u 14:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p