VIJESTI

Koji je korektor najpopularniji na društvenim mrežama?

Ovaj proizvod obožavaju sve istinske ljubiteljice make upa
makeup

P
ovratak s godišnjeg odmora na posao, fakultet ili u školu stresan je za čitav organizam pa se tako nažalost možemo susresti i s naglim pogoršanjem tena, najčešće povezanim s tranzicijskim razdobljima.
 
Umjesto da se nepotrebno živcirate zbog neuglednog problema, jer stresa u životu ionako imate i previše, pravo je vrijeme da se upoznate s najpopularnijim korektorom na Pinterestu, poznatom po svojoj savršenoj teksturi, odličnoj pigmentiranosti i idealnom, posve nevidljivom prijanjanju na lice, zbog čega nas ne čudi činjenica da se upravo on nalazi na Pinterest boardu svake poklonice kvalitetnog make upa. On je tajno oruđe svake dame koja dobro poznaje make up osnove. To je, naravno, Laura Mercier Secret Camouflage, proizvod koji bi se uistinu trebao naći na shopping listi svake žene.  
 
makeup
  
Ovaj korektor dolazi u dvije nijanse pa vam miješanjem ne bi trebao biti problem doći do savršene nijanse za svoju put, a sastav korektora, bogat aloe verom i kamilicom, učiniti će ovaj proizvod idealnim i za nanošenje na delikatno okoloočno područje. Nije ni čudo da ovaj proizvod obožavaju žene diljem svijeta.
 
J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 31.08.2015. u 13:33

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p