VIJESTI

Koji je najpopularniji tuš za oči na društvenim mrežama?

Ovaj tekući tuš pravi je hit

Čak i ako ste blagoslovljeni rukom mirnom poput kirurgove, nanošenje tuša na oči i iscrtavanje savršeno ravne linije nije jednostavan zahvat.

Umjesto da proklinjete svoju drhtavu ruku i odustanete od nanošenja tuša za oči, razmislite jeste li koristili pravi. Tekući tuševi najpopularniji su pa ni ne čudi velik izbor na tržištu, a Pinterest je proglasio onaj koji je na njihovoj stranici najviše puta podijeljen.

Radi se o Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyelineru za koji Pinterest ljubiteljice tvrde da daje savršen mačkasti izgled te preciznu liniju koja nastaje bez previše truda. Tvrde kako se brzo suši te ostaje na kapcima bez razmazivanja i više od 10 sati. Vole ga jer dolazi u 15 različitih nijansi pa svatko može pronaći onu koja mu odgovara. Ako ste i vi ovisnica o beauty hitovima, sigurni smo kako ćete isprobati radi li zaista ovaj tuš tako čarobno kako se priča.
 

Stila proizvode nažalost ne možete kupiti u Hrvatskoj, ali sve beauty ljubiteljice mogu ga naručiti s brojnih online dućana.
 
T.F.
Foto: arhiva Fashion.hr i Stila
Objavljeno: 06.03.2016. u 11:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p