VIJESTI

Koji ruž obožava milenijska generacija?

Izbor nas nije iznenadio

 
mac ruž 
Iako biste sigurno pomislili da su najpopularniji ruževi oni Kylie Jenner, prevarili biste se. Doznajte koji je najpopularniji ruž koji obožava milenijska generacija žena.
 
U milenijsku generaciju spadaju osobe rođene u 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća, a američka stranica Influenster provela je istraživanje na 5 000 žena iz te dobne skupine o njihovim kozmetičkim navikama i kupnjama. Najpopularniji ruž je onaj brenda MAC i uopće nas taj podatak nije začudio s obzirom na to koliko ih svi stalno hvale. Idući po popularnosti ruževa je brend NYX, a nakon njega Kat Vod D te CoverGirl.
  mac ruž
 
Anketa je također otkrila da milenijska generacija ima velike količine make upa. Više od jedne trećine ispitanika posjeduje 10 ili više ruževa i imaju ih dovoljno da izmijene sve različite boje u tjedan dana. Više od polovice žena ove generacije šminka se svaki dan. Najpopularnija maskara ona je brenda Covergirl, a slijede je Maybelline i Too Faced. Najlakiranija nijansa laka za nokte je ružičasta ili nude. Nije nas zapanjila ni činjenica da je od svih make up trendova najviše žena isprobalo konturiranje i posvjetljivanje. Zaključujemo da bi milenijalke možda mogle manje ići u kupnju kozmetike i slijediti trendove jer će uz konturiranje sve izgledati jednako.
 
T.K.
Foto: Pinterest i PR
Objavljeno: 25.07.2016. u 11:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p