VIJESTI

Koji si muški i ženski mirisi najbolje odgovaraju?

Mirisni duo jednake snage
Armani
Dva nova Armanijeva mirisa Because it's you i Stronger with you mirisi su jednake snage. Riječ je o potpunoj ljubavi izraženoj kroz miris. Odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji. 

Mirisni duo predstavlja novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen. Jedan savršeno ženstven, drugi raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo. Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Armani she

On je uronjen u sadašnji trenutak i suvremeni način života. Nepredvidljiv je i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

Armani he

Pročišćene linije i jasni oblici prepoznatljivo su obilježje stila Giorgija Armanija. Bočice ovih mirisa su ponajprije senzualne: zaobljeni oblici i obline podsjećaju na muška ramena i ženske bokove. Jednostavna bočica pročišćenih linija pravo je umjetničko djelo. Kao poveznica između muškog i ženskog mirisa, okrugao metalni čep daje dodatnu dozu suptilne elegancije. Ispod se nalaze dva spojena prstena, poput tijela isprepletenih u zagrljaju.  Slovo ‘O’ u riječi ‘YOU’ također podsjeća na dva prstena koji simboliziraju bezuvjetnu, strastvenu ljubav.

Armani

 

PR
Foto: Instagram

Objavljeno: 27.07.2017. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p