VIJESTI

Kolekcija u suradnji Ruffiana i MAC-a službeno je lansirana

Velika suradnja modnog i beauty branda
Nova suradnja u svijetu ljepote, o kojoj se šuškalo u posljednje vrijeme, početkom ovog tjedna je i službeno ugledala svjetlo dana. Poznati modni brand Ruffian i kozmetički div MAC udružili su snage te još jednom pokazali kako moda i ljepota, ovako međusobno isprepletene, zajedno idu kao salivene.


Modna kuća Ruffian, iza koje stoji genijalni duo dizajnera - Brian Wolk i Claude Morais - 2009. godine prvi je put na pisti predstavila manikuru s motivom polumjeseca, koja je već iduće godine u suradnji s CND studiom postala njen zaštitni znak te je bila podložna masovnim reinterpretacijama od strane ljubiteljica originalnog nail arta.


Ovog ljeta Ruffian odlučuje približiti svoju couture manikuru široj publici te u sklopu kolekcije s MAC-om predstavlja 3 različita seta klipsi za nokte te limitiranu kolekciju ruževa, nijansama komplementarnu glamuroznim umjetnim noktima.


Svaki set sadrži 24 umjetna nokta različitih veličina; prvi set nosi naziv Demilune, a karakterizira ga mat crna podloga sa zlatnim uzorkom polumjeseca, drugi se zove Spectator i radi se o krem-crnoj manikuri s prepoznatljivim logom kuće, a treći je Demoiselle u tri nijanse; crvenom, bijelom i crnom.


Linija ruževa se nijansama nastavlja na ove luksuzne manikure te uključuje zlatnu metalik nijansu sa shimmerom - Ruffian Gold, blijedo breskvastu mat nijansu - Ruffian Naked i klasično crvenu nijansu plavog podtona - Ruffian Red.


Simpatičan video s dizajnerskim dvojcem, objavljen povodom lansiranja zajedničke kolekcije s MAC-om, koja će u Europi biti dostupna od rujna, pogledajte u nastavku:

H.B.

Photo: MAC Cosmetics

Video: Youtube

Objavljeno: 21.06.2012. u 20:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p