VIJESTI

Koliko dugo koristiti beauty proizvod za optimalne rezultate?

Odustati ili ne - pitanje je sad!
beauty
 
Strpljenje je vrlina, a u slučaju preparativne kozmetike, ovo je posebno točno. Divni noviteti s polica dućana tjeraju nas na neprestano eksperimentiranje s novim proizvodima, no održavanje konzistentne beauty rutine izuzetno je važno.
 
U slučaju da imate debelu kožu s proširenim porama i drugim nepravilnostima, te tek sada počinjete koristiti proizvode s aktivnim sastojcima poput salicilne i glikolne kiseline, znajte da će vam za prve konkretne rezultat trebati oko 12 tjedana. Toliko je, naime, potrebno da promijenimo način na koji se koža obnavlja, flekice posvijetle i pore pročiste. No, ako imate hiperpigmentacijske probleme poput melazme, ovaj bi proces mogao potrajati i duže. Uz to, proces posvjetljivanja hiperpigmentiranih područja neće imati nikakvog efekta ako na koži ne koristite ono što uzrokuje mrlje - zaštitni faktor.
  
skin 
Posljednje, ali ne manje bitno, anti - age njega nikako nije adekvatna ako je ne koristite pravovremeno, konstantno i konzistenzno. To znači da ne čekate prve bore već ih pokušate prevenirati dubinskom njegom i kvalitetnim sastojcima u preparativi. Ako pak na koži iskusite iritacije, crvenilo, svrbež, razvoj akni i generalno pogoršanje tekture kože poput dehidracije, moguće je da vam proizvod koji koristite više šteti nego koristi, te biste njegovo korištenje trebali prekinuti odmah.

J.S.
Foto: Pinterest


Objavljeno: 09.10.2015. u 11:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p