VIJESTI

Kozmetika stvorena za nadolazeće festivale

Festivalska kozmetika u viziji luksuznog francuskog branda
nars 
Prošlog ljeta sve su moderne djevojke na festivalima svoje ruke, trbuhe i bedra prekrile obilnim lažnim tetovažama koje su privlačile dovoljnu količinu pozornosti bez obveze kakvu donose trajne tetovaže.

Ako je suditi po trendovima koje poznati kozmetički brandovi predstavljaju za ovo proljeće, i trenutačnu će nas festivalsku sezonu krasiti ovaj zgodan način ukrašavanja lica i tijela. Nars je predstavio limitiranu ediciju kozmetike pod nazivom Last Resort koja u sebi objedinjuje sve must-have proizvode za festivalske it djevojke. Luksuzno monoi ulje za tijelo miriši savršeno i vašem će tijelu dati prekrasan sjaj, poznati Laguna bronzer će vam dati dašak zdrave boje, a privremene tetovaže će vašem izgledu dati dozu zanimljivosti.
 
nars 
narsLimitirana kolekcija dostupna je u svim dućanima koji distribuiraju Nars proizvode od 1. travnja, a ne sumnjamo da će ih sve cure sa stilom odmah poželjeti imati. Za one koji nisu u mogućnosti potegnuti do inozemnih odredišta koja drže kozmetiku ovog poznatog francuskog branda, uvijek postoji opcija online kupovine.
narsnarstatoonarsnarsnarsJ. S.
Foto: PR

Objavljeno: 04.04.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p