KOŽA

Krema koju obožavaju trendseterice

Totalni ljetni hit u borbi protiv celulita
Intheline
Najnoviji hit u borbi protiv celulita je krema Intheline. Da je zaista riječ o ultimativnom ljetnom hitu, potvrđuje činjenica da kremu koriste i hrvatske trendseterice Anita Dujić i Marijana Batinić. 

Krema Intheline proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka, a u svom sastavu sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline, učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Već nakon mjesec dana testiranja ustanovljeno je, kod korisnica koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, da je došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara. Glicerinska kiseline (poznatiji sladić) prema dobivenim rezultatima istraživanja, topi potkožne masnoće i učinkovito smanjuje neželjene lokalne masti. Jedan od sastojaka Intheline kreme je Rhodiola (ruža) koja raste na najizoliranijim dijelovima svijeta, visoko u gorju. Posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće, snižavanjem razine hormona kortizola, koji potkožne masne stanice slaže u predjelu bokova, bedara i stražnjice.

Intheline
Krema je bogata ekstraktima citrusa koji na tijelo djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. To vašu kožu čini jačom i glađom. Citrusi uz to povećavaju razvoj keratina i bjelančevina na vašoj koži, što kožu također čini čvršćom, dok nanošenje kreme Intheline djeluje kao anticelulitno rješenje. Djelovanje pospješuje sinergija ulja suncokreta i čempresa. Suncokretovo ulje zaustavlja isušivanje prirodne vlažnosti kože, istovremeno vlažeći kožu i smanjujući površinsku napetost. Rezultat je povećanje elastičnosti kože. Sastojci kreme Intheline bogati su lecitinom, vitaminima A,D i E te nezasićenim masnim kiselinama. Ulje čempresa smanjuje ljuštenje suhe kože i djeluje aromatski.

Intheline

Kako nanositi kremu Intheline?

Kremu Intheline nanosite na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice. Preporučujemo nanošenje proizvoda nakon tuširanja, jer je tada koža meka. Nakon brisanja ručnikom uklanjamo mrtve stanice i koža je pripremljena za nanošenje kreme. Njezini aktivni sastojci prodiru kroz kožu i pospješuju razgradnju masnih stanica. Predlažemo korištenje Intheline kreme dva puta dnevno (ujutro i navečer). Nanosite ju na dijelove tijela na kojima želite izgubiti masne naslage. U tubi se nalazi 100 ml kreme, koja je dovoljna za period od mjesec dana svakodnevne upotrebe, kada će kreme početi djelovati i topiti masne stanice. Cijena ovog proizvoda je 199 kuna, a možete ga kupiti u webshopu .

PR
Foto: Instagram (@anita.dujic, @marijanabatinic)
Objavljeno: 24.07.2017. u 11:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p