VIJESTI

Kristina Šalinović je prelijepa kao plavuša

Fenomenalan novi look zgodne manekenke
kristina šalinović 
Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, Kristina Šalinović, koja je svoju karijeru u svijetu visoke mode ostvarila zahvaljujući androgenom izgledu komplimentiranom kratkom frizurom, svoju je trenutačno dugu kosu odlučila obojati u svijetlo plavu nijansu.
 
Objavivši fotografije svoje nove frizure na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama, prelijepa Kristina je od svojih fanova dobila brojne komplimente i pohvale za novi look. Pohvale su posve zaslužene jer Kristini, 25-godišnjoj Makaranki koja je impresivnu karijeru ostvarila suradnjama s Louis Vuittonom, Tom Fordom, Chanelom i brojnim drugim imenima svjetske mode, nova boja kose stoji fenomenalno. Nas je naravno zanimalo razlog zbog kojeg se Kristina odlučila na ovu sjajnu transformaciju i što koristi da joj nakon ovakve promjene boje kosa izgleda njegovano, sjajno i podatno.

kristina šalinović
"Razmišljala sam kako već dugo nisam napravila nikakvu promjenu radi sebe jer su sve moje promjene bile na nagovor agencija i zbog klijenata, a ja sam se morala prilagođavati. Na godišnjem sam odlučila napraviti promjenu samo za sebe, i tako sam se obojala u svijetlu blond nijansu. Prelazak na ovakvu boju kose je dugačak proces. Moj je, na sreću, trajao samo 6 sati, dok su mi frizeri rekli da nekima ženama treba dva do tri puta po par sati rada na kosi da bi došle u moju boju. Trenutačno koristim kokosovo ulje kao koje su mi moje kolegice plavuše preporucile. Kokosovo ulje je fantastično i kao maska za kosu i kao sjaj za kosu", poručila je lijepa manekenka koja nas je ugodno iznenadila ovim jednostavnim savjetom kojeg sve djevojke mogu primijeniti.

J.S.
Foto: Instagram

Objavljeno: 09.09.2015. u 10:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p