VIJESTI

Kultni highlighter u novom limitiranom izdanju

Limitirana kolekcija s tri nova slogana

Kultni YSL highlighter TOUCHE ÉCLAT dolazi sa sloganom koji savršeno odražava tvoju osobnost. U središtu pozornosti. Spavalica. Noćna ptica. U koju skupinu pripadaš? 

Sjećam li se prvog puta kad sam isprobao TOUCHE ÉCLAT? Začudo, da. Bilo sam u backstageu na jednom događaju. Jednostavno nisam mogla vjerovati kako savršeno konturira, definira i naglašava. Činilo se poput sna,“ Lloyd Simmonds, kreativni direktor za makeup, YSL Beauté.

Mnogi su ga pokušali kopirati, ali bezuspješno. Zahvaljujući mekom fokusu i pigmentima koji upijaju i raspršuju svjetlost, stapa se s kožom te donosi blistav i osvijetljen ten. Mlada. Provokativna. Slobodna duha. Tri nova izričaja. Dvije nijanse. Jedna čarobna formula koja će istaknuti TEBE. Znaš o kojem je kultnom proizvodu riječ, sada još samo trebaš odabrati svoj slogan. Informativna cijena (limitirana edicija), 285 kuna.

U središtu pozornosti
Kad se upale reflektori i kamere, želim izgledati savršeno, a upravo mi TOUCHE ECLAT to omogućuje. Oblikovane obrve. Definirane usne. Naravno da je prvi dojam važan, ali još je važniji trajni utisak. Nikad ne ostajem nezapažena…

Prvi dojam? Neprocjenjiv. Besprijekoran finiš započinje s dobrom pripremom, a tu nastupa TOUCHE ÉCLAT, konturira i naglašava.

Spavalica
Neovisno o umoru i raspoloženju, TOUCHE ÉCLAT moj je najbolji jutarnji saveznik. Nisam jutarnji tip, ali mogu odglumiti da jesam! Nitko neće otkriti našu tajnu…

TOUCHE ÉCLAT voli svitanje čak i ako bi ti više voljela da noć traje dulje. U tim će ti trenucima ovaj proizvod biti od neprocjenjive pomoći.

Noćna ptica
Kada izađem, ne postoji ništa drugo. Dobra zabava može potrajati do duboko u noć. Zato sa sobom uvijek nosim TOUCHE ÉCLAT. Zabava do zore...

Posao. Zabava. Odlazak na spavanje. Nema stajanja. Tvoja clutch torbica krije samo najosnovnije stvari bez kojih ne možeš: ključevi, mobitel, TOUCHE ÉCLAT, savršen za uklanjanje znakova umora.

Foto: PR

Objavljeno: 10.05.2016. u 09:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p