VIJESTI

Kylie Jenner lansira kolekciju ruževa

Prvi pogled na kolekciju kojoj predviđamo veliki uspjeh

kylie kit
N
ije tajna da je Kylie Jenner većinu svoje medijske eksponiranosti postigla upravo zahvaljujući misteriju punih usana za koje smo mjesecima nagađali jesu li ili možda ipak nisu - umjetne.
 
Iako je nedavno priznala da svoje usne ne iscrtava nego puni filerima, izgleda da Kylie, ironično, još uvijek uspijeva dobro zarađivati na ideji da s dobrim proizvodima za usne možemo postići dojam punih i sočnih usana. Naime, mlada je reality zvijezda na Instagramu objavila informaciju da će se u prodaji uskoro naći tzv. Kylie Lip Kit, set proizvoda za usne koji, između ostalog, sadrži i čokoladni ruž kojeg je atraktivna 18-godišnjakinja pokazala na istoj društvenoj mreži još prije dva tjedna.
 kylie
 
Osim klasične smeđe nijanse, za koju vjerujemo da je Kyliejin favorit iz kolekcije, tu su se našle i ružičaste i nude nijanse koje će sigurno pronaći svoje poklonice među budućim kupcima. S obzirom na trenutačnu popularnost mlade zvijezde, ne sumnjamo da će se ovaj poslovni pothvat za Kylie pokazati itekako profitabilan i uspješan.
 
J.S.
Foto: Instagram

Objavljeno: 01.09.2015. u 13:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p