VIJESTI

Lady Gaga odlična kao David Bowie

Savršena transformacija na dodjeli Grammy nagrada

Lady Gaga se na dodjeli Grammy nagrada održanoj 15. veljače potpuno transformirala u David Bowieja. Nastupila je u čast nedavno preminulom glazbeniku te je otpjevala pjesme Fame, Let’s Dance i Fashion.

Gagin nastup na Grammy-ima započeo je videom u kojem se ona digitalno transformirala u David Bowieja. Specijalnim efektima Gagi su napravili neonski crvenu kosu i digitalno je našminkali. Video je bio poseban po tome što se Gaga u nekoliko minuta digitalno transformirala u neke od najpoznatijih Bowiejevih lookova. Na samom nastupu Gaga je imala narančastu periku, crveno sjenilo, narančasti ruž i jako naglašeno rumenilo. 

 
Na crvenom tepihu Gaga se pojavila s voluminoznom neonski narančastom kosom. Njezina koža izgledala je blistavo, sjaj je dodatno naglasila rumenilom u boji breskve i sjajilom u istin tonovima. Gaga je dramatičan look zaokružila jarko plavim sjenilom na kojem je bilo puno šljokica tamnije plavih nijansi, ali i cirkona u istoj boji. Za Gagin make up look definitivno možemo reći kako je bio najdramatičniji na crvenom tepihu, a pripremu kod šminkerice čak je podijelila i na svom Instagramu gdje se u videu vidi kako plače od dirnutosti.
 
 
T.F.
Foto: Getty Images, Instagram
Objavljeno: 16.02.2016. u 10:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p