VIJESTI

Lancôme obilježio 80 godina postojanja

Prestižni brand na svoj 80-ti rođendan slavi ženu
lancome 
Poduzeće Lancôme, koju je 1935. godine osnovao vizionar i pionir Armand Petitjean, ove godine slavi 80 godina ljepote. Prilika je to za slavljenje žena koje nadahnjuju ovaj brand, od vjernih kupaca do ambasadorica, kao i za niz inicijativa protkanih radošću koje će nepobitno potvrditi da je život lijep s Lancômom.

Što znači slaviti osam desetljeća ljepote, znanstvenih inovacija, iznimnih mirisa, proizvoda za njegu kože i dekorativne kozmetike, radosno slavlje ženstvenosti koja je uvijek vjerna sebi, a istovremeno se otkriva svaki put iznova? To je pitanje na koje je Lancôme želio odgovoriti na obljetnicu svojeg osnutka. Pogled unatrag u želji za što uspješnijim napretkom, jer upravo povijest ove kozmetičke kuće nadahnjuje i oblikuje budućnost. Lancômova priča započinje 1935. godine s vizijom Armanda Petitjeana, osobe ispred svojeg vremena: francuska ljepota, koja je u svojoj biti slobodna, a time i sretna. Ljepota koja obasjava svjetlošću i daje snagu.
 
lancome
“Najviše od svega smo željeli da ovo slavlje bude radosno. U Lancômu sreća i ljepota idu ruku pod ruku pa ćemo rođendan proslaviti na način da svaki mjesec iznova promičemo najveći cilj branda Lancôme: uljepšati živote žena”, izjavila je Lancômova glavna direktorica Françoise Lehmann.
 
lancome
Život je lijep uz boje: boje legendarnog ruža L’Absolu Rouge ili palete sjenila Hypnôse … Život je lijep uz mirise: od Trésorove kompozicije u kojoj se ruža isprepliće s notama breskve i kože, do očaravajućeg irisa u La vie est belle, nasljednika linije iznimnih parfema koji su ostavili duboki trag u životima žena i odnijeli brojne nagrade, počevši još od Svjetske izložbe u Bruxellesu 1935. godine. Život je lijep uz osjećaj baršunaste mekoće koji pružaju neizostavni proizvodi za njegu kože temeljeni na najnaprednijim znanstvenim inovacijama, kao što su Advanced Génifique i Absolue l’Extrait. Život je lijep uz vrhunsko znanje i iskustvo, na temelju kojih kuća promiče svoj koncept francuskog prestiža. Život je lijep baš kao i Lancômove ambasadorice, čija ljepota zrači samopouzdanjem, jedinstvenošću i istinskom slobodom.
 
lancome 
To su žene koje svojoj dobi daju sasvim osoban pečat, neovisno o tome je li riječ o Isabelli Rosselini, izvornom simbolu Lancômeove ženstvenosti za generacije žena sve do današnjeg dana, ili o Penélope Cruz, Kate Winslet, Juliji Roberts, Lupiti Nyong’o, Lily Collins i Almi Jodorowsky, koje pronose slavu ovog branda širom svijeta. One su komunikativne, slobodne i predane te svoju sreću njeguju kao način života – ozbiljno, a opet neopterećeno, inspirirane i inspirativne u jednakoj mjeri.
 
lancome
Ima li išta prirodnije od toga da brand, čiji je prepoznatljivi simbol ruža, njeguje sreću? I ima li prikladnijeg načina da proslavi rođendan od poziva na uranjanje u ljepotu života u godini prepunoj iznenađenja? Proslavu otvara maštoviti prvi Lancômov film, čija je premijera zakazana za dan osnutka, 20. veljače 2015. Sažetak svega što Lancôme predstavlja, u nadrealnom stilu protkanom suvremenim glamurom. Radost u bojama i pokretima. Jedan od vrhunaca predstavlja i knjiga, izdavača Editions du Regard, kakvu biste poželjeli imati uza se i uvijek joj se iznova vraćati, a koja će od ožujka biti dostupna u knjižarama širom svijeta.
 
lancome 
Priča je to o sreći, naravno, koju je na elegantan način ispričao francuski pisac Stéphane Guibourgé; o kući čija je želja oduvijek bila ponuditi ženama slobodu da 'procvjetaju'. Riječ je o Francuskinji koja njeguje sreću kao način života, uvijek se ističući u gomili bez ikakvog posebnog truda, što je najveći dokaz njezine profinjenosti. Pripovijest u životnom, poetičnom stilu koja na prvo mjesto stavlja slike i prizore, nastavljajući tako duh suradnje velikih umjetnika koji su oduvijek utjelovljivali Lancôme, poput ilustratora Davida Downtowna, Vahrama Muratyana i Cécilije Carlstedt te fotografa Charlesa Helleuja, Nicoa, Alexija Lubomirskija i Nicka Knighta – da spomenemo samo neke.
 
lancome
Knjiga će biti dostupna i na Lancômovim prodajnim mjestima, na kojima će 8. ožujka – u čast obilježavanja međunarodnog Dana žena koji brand slavi svake godine – započeti rođendanska proslava. Tom će prigodom biti predstavljeni vrhunci 80 godina postojanja Lancômea, te posebna izdanja kultnih proizvoda branda. Proslava će se odvijati i u digitalnom obliku, a prvo posebno izdanje ekskluzivno će biti ponuđeno na Lancômovoj internetskoj stranici: tri izvorne boje L’Absolu Rougea, inspirirane kultnim nijansama, uz kreativnu platformu na kojoj će Lancômovi obožavatelji imati mogućnost izraziti svoju viziju branda. Kao vrhunac godine ispunjene ljubavlju, Lancôme će u srpnju organizirati čarobnu večer, na kojoj će sudjelovati njegove bivše, sadašnje i buduće ambasadorice te brojni fotografi, režiseri i visažisti koji su dali svoj doprinos oblikovanju branda. Događaj će se održati tijekom tjedna visoke mode u Parizu - domu Lancôma, kolijevci francuskog načina života i neiscrpnom izvoru inspiracije. Lancôme će godinu zaključiti ponudom dva iznimno prestižna predmeta u čast vrhunskog umijeća izrade rukotvorina i francuskih umjetnika s kojima surađuje od samog začetka: novom interpretacijom ruža Les Jumelés, jednog od dragulja Lancômovih kolekcija, te dragocjenim izdanjem kultnog La vie est belle L’Absolu de Parfum - kapljica koncentrirane sreće skrivene u srcu kristalnog osmijeha. Zaokružit ćemo cijelu priču: život s Lancômeom bit će ljepši no ikad.

Foto: PR

Objavljeno: 10.03.2015. u 14:18
Tagovi: Lancome, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p