VIJESTI

Lanvin ima novu mirisnu poslasticu

Avant-Garde: suvremen, nonšalantan i itekako muževan

Lanvin lansira svoj novi miris za muškarce, Avant-Garde. Ovaj karakterističan miris sadrži sve odlike Lanvin muške odjeće, koju je Albert Elbaz, umjetnički direktor marke, riječito definirao kao "upotreba detaljno razrađenih sirovih sastojaka, pozornost na detalje, moderna, izvrsna, izraz čistih linija i udobnosti".

Kao i Lanvin moda, Avant Garde miris je kao dio sna, obavijen jedinstvenim mirisnim stilom: elegancijom i sofisticiranošću, diskrecijom i finoćom, senzulanošću i odvažnošću - prepoznatljiv potpis modernog muževnog stila Francuske.

Avant-Garde muškarac je suvremen, nonšalantan, muževan, elegantan, zrači distinktivnom aurom. On utjelovljuje pariški chic i neobaveznu eleganciju, karizmatičan što mu daje dovoljno samopouzdanja bez arogancije. Njegova ljubav prema predivnoj odjeći i luksuznom materijalu sugerira da prihvaća svoju muževnost kao i svoju senzibilnu i senzualnu stranu. On je nezavisan muškarac koji duhom ostaje vjeran svojim osjećajima bez da izgubi svoju privlačnu nonšalantnost.

 

Avant-Garde bočica odraz je estetičnog perfekcionizma Lanvin muške odjeće. Temeljne i jednostavne linije bočice odraz su estetskog savršenstva Lanvin muške kolekcije. Osnovne jednostavne linije izraz su šika, aerodinamičnog i suvremenog stila. Elegantna reinterpretacija večernjeg odijela postignuta je ergonomskim oblikom, senzualnim dodirom i rafiniranim linijama.

Oblik bočice obavijen je matiranom crnom, prijesecanjem metalik sivo-zelenom linijom. Jedinstvenom stručnošću pronađena je jedinstvena mješavina boja i materijala, kako i opisuje stilist Lucas Ossendrijver "Lanvin muškarac voli eksluzivne tkanine delikatnog sjaja, duboke plave, lažne crne, tamno zelene i palete sive..... radi se o sjenama, paleti i emocijama".

Da bi se kreirali takvi suptilni tonovi i kontrastna tekstura, bočica je lakirana plavo-zelenom bojom, nakon čega dolazi metalik sreberna te ponovno prelakirana u matiranu crnu. Konačan detalj rezanja laserom predstavljao je pravi tehnički izazov. Kreiranjem jasne crte da bi se stvorio jedinstveni sivo plavi odraz prozirna tekućina napravljena je tako da vibrira. Lanvin logo nalazi se na aluminijskom čepu u svileno crnom tonu. Metalik sivo-zelena boja, sjajne strane bočice, crna trakica izrađena je malim iglicama - pakiranje se poigrava suprotnošću, ponavljajući dvostruki temperament, koji je toliko opipljiv kod Lanvin muškarca. Kao grafička ironija, oblik fonta je avangardan. Suvremen i prikladan, sasvim je avangardan.

 

Jesmo vas nagovorili na testiranje ove poslastice?

M.B.

Photo: promo

Objavljeno: 23.11.2011. u 21:30
Tagovi: Lanvin

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p