VIJESTI

Legendarna zlatna olovka vraća se u obliku jastučića

YSL Touche éclat vraća se u novom sjaju
Touche éclat Le cushion
D
vadeset i pet godina nakon rođenja, legendarna zlatna olovka Touche éclat vraća se u novom sjaju – i to po prvi put u obliku inovativnog jastučića u kompaktnoj kutijici. Uz precizan sustav doziranja, obasjava lice nadaleko prepoznatljivom, blistavom svjetlošću. Predstavljamo Le cushion, prvu YSL-ovu podlogu u jastučiću koja ženama širom svijeta omogućuje da način nanošenja prilagode svojim željama i postignu da njihovo lice sjaji poput brilijanta.

Napredni sustav doziranja zahtijeva vrhunski aplikator – spužvicu Le cushion izrađenu od inovativne mreže vlakana. Različiti materijali na dvjema stranama omogućuju vam da kreirate jedinstveni finiš, kao stvoren za vašu kožu. Odaberite željeni intenzitet kao što dozirate količinu svjetlosti kojom zrači žarulja. Odaberite na koji će način vaše lice obasjati svjetlost: klizite po koži (upotrijepite glatku stranu spužvice za prirodan finiš) ili lagano tapkajte (upotrijebite grublju stranu spužvice za besprijekorno dorađeni finiš).

Touche éclat Le cushion

Le cushion
krije novu, podatnu i lako razmazivu interpretaciju legendarne formule Touche éclat ispunjene svjetlošću. Obogaćena je jedinstvenim zlatnim česticama koje reflektiraju svjetlost poput gradskih vizura pred sumrak, i ulja prožetih tekućom svjetlošću koja njeguju i hidratiziraju ten. Vaša će koža nakon nanošenja zasjati u sasvim novom, blistavom ruhu. Na raspolaganju je šest blistavih nijansi za svaki ten, baš kao u prvoj kolekciji Touche éclat.

Ono što Touche éclat Le cushion razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu inovativan je sustav mikro-mreža, koji baš svaki put osigurava optimalno doziranje.Ova iznimno sofisticirana funkcionalnost omogućuje vam potpunu kontrolu – više nikada nećete nanijeti pretjeranu količinu podloge na lice i opteretiti kožu, a više se ne morate brinuti niti o tome da bi proizvod mogao curiti i ishlapjeti.

Touche éclat Le cushion
Sjajno zlatna kutijica odiše robusnom elegancijom minimalističkih, a opet luksuzno dizajniranih linija, koje u dodiru s dlanom stvaraju poznati osjećaj ugode. YSL Beauté predstavlja još jednu novinu – redizajnirani logo Cassandre, dijametralnu interpretaciju prepoznatljivog simbola ljepote i stila. Le cushion obasjava kožu stroboskopskim zrakama svjetlosti, onako kako to može samo jedan i jedini Touche éclat. Cijena Le cushiona iznosi 413 kn, dok kompaktni jastučić za ponovno punjenje 250 kn.
Objavljeno: 12.06.2017. u 10:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p