VIJESTI

Lijepa glumica podijelila fotografiju bez šminke

Predivna i prirodna Gwyneth Paltrow 
gwyneth paltrow
L
ijepa glumica Gwyneth Paltrow još jednom je pokazala kako ima predivan ten i lice i bez make upa. Glumica zaista lijepo stari i vidi se da svoje lice nije deformirala nepotrebnim estetskim zahvatima.

Za svoj 44. rođendan Gwyneth je počastila svoje fanove na Instagramu fotografijom bez make upa. Napisala je kako takva kakva je bez make upa, prihvaća i svoju prošlost i budućnost. Glumici ovo nije prva takva fotografija, jer je već i ranija dijelila svoje fotografije bez make upa i priznala je kako se ne srami svog prirodnog izgleda. S obzirom da Gwyneth izgleda zaista odlično, ni mi se ne bi sramili da u njenim godinama tako izgledamo!

gwyneth paltrow
Ono što glumicu čini posebnom u Hollywoodu je to što je priznala da se ne boji starenja i prihvaća ga bez korištenja filera, plastičnih operacija i jakih kemikalija. Gwyneth sigurno koristi različite tretmane uljepšavanja kako bi joj koža bila glatka i hidrirana, ali za svaku je pohvalu što joj se vide prirodne bore i ne srami ih se. Starenje nam baš i nije na listi omiljenih stvari koje nas čekaju u budućnosti, ali ako ćemo stariti poput Gwyneth, odmah potpisujemo!

T.K.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 28.09.2016. u 10:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p