VIJESTI

Lijepa u svakoj prilici bez imalo truda

Nataša Janjić odabrala tretman permanentnog make upa u Blissu
Nataša Janjić i Bliss studio 
Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić naglasila je svoje prirodne atribute i ekspresivno lice permanentnim make upom u Bliss studiju za njegu lica i tijela. Lijepa glumica odlučila je uštediti vrijeme i svakodnevni ritual uljepšavanja zamijenila brzim, prirodnim i kvalitetnim Bliss tretmanom permanentnog make upa, pouzdajući se u vješte i precizne ruke Jasminke Herceg

Brzo i trajno rješenje za postizanje savršene simetrije lica
Zahvaljujući napretku tehnika i razvoju umijeća, sve se više pripadnica ljepšeg spola iz brojnih razloga odlučuje na tehniku trajnog make upa. Svako lice ima nejednakosti i neki oblik asimetrije, a mikropigmentacija u tek nekoliko pravilnih poteza daje licu simetričan i prirodan izgled, bilo da je riječ o nejednakim obrvama, nejednakoj veličini očiju ili usnama s nejasno ocrtanom konturom. Dodavanje pigmenta obrisima usana „skida“ i po nekoliko godina s nečijeg lica, a decentna mikropigmentacija donje linije oka stvara dubok i nezaboravan pogled. Ovakvi tretmani ne mijenjaju trajno izgled, već naglašavaju prirodne atribute te omogućuju njegovan izgled u svakom trenutku.

Nataša Janjić i Bliss studio
 
„Zbog svog užurbanog tempa, brojnih proba i dnevnih obaveza svaka minuta u danu mi je dragocjena. Volim jednostavnost, prirodan izgled i laganu šminku, a ova trajna varijanta mi omogućava da se u svojoj užurbanoj svakodnevnici u svakom trenutku osjećam svježe i dotjerano. Također, odabirom Bliss permanentnog make upa brinem o koži lica, klasičnu šminku zamijenila sam organskim pigmentima“, objašnjava zadovoljna Nataša Janjić.
 
Nataša Janjić i Bliss studio 
Organski pigmenti ključ za prirodan izgled
Maksimalan efekt i dugotrajnost tretmana u Blissu osigurava visokokvalitetni aparat njemačke proizvodnje kojim se obavlja unos kvalitetnih biljnih pigmenata. Sam tretman traje oko 2 sata, tijekom kojeg se pigmenti unose pod kožu uz pomoć jednokratnih igličnih modula. Prije samog tretmana dogovara se željeni izgled tretiranog područja, iscrtavaju se konture obrva, očiju ili usana i započinje se aplikacijom pigmenta u kožu. Iznimno bitna stavka kod odabira ovog tretmana jest da se koriste isključivo i samo organske pigmente jer osiguravaju prirodan izgled, nude paletu boja koje se mogu i međusobno miješati, a boja se vrlo lako prilagođava tenu i boji kose. Nakon samog tretmana nužno je barem dva tjedna izbjegavati sunce i znojenje, zbog čega se trajno šminkanje izvodi u periodu između jeseni i ljeta.
  
Nataša Janjić i Bliss studio
 
Tijekom 28 dana tretman se ponavlja dva puta, kako bi se koža obnovila i ujedno pokazala koliko dobro prihvaća pigment. Ovisno o tipu i stanju kože, efekt trajne šminke trajat će od 3 do 5 godina,a pigment će ujednačeno i postupno blijediti pa ćete lako donijeti odluku želite li ga obnoviti ili ne. Dugoročno gledajući, ovakav način ulaganja u vlastiti izgled zdrav je i ekonomičan izbor, koji vam omogućava da svakodnevno ostavite dojam na vašu okolinu bez uloženog vremena i truda. 
Objavljeno: 07.04.2015. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p