VIJESTI

Lindsay Lohan nudi savršen ten

Lindsay Lohan zna tajnu lijepog samotamnjenja

Lindsay, kao i mnoge žene, nikada do sada nije bila zadovoljna sredstvima za samotamnjenje kože. Sve dok nije upoznala stručnjaka za samotamnjenje, Lorit Simon.

''Lorit je imala savršenu formulu koju smo s vremenom razvile do savršenstva,'' komentirala je Lindsay, ''Važno mi je imati prirodan proizvod koji u sebi nema puno boja i kemikalija. Naš proizvod sadrži ekstrakt Goji bobica koje imaju antioksidantski učinak, prirodne je zlaćane boje, ne ostavlja tragove i odličnog je mirisa, a ne onog tipičnog poput ostalih sredstava za samotamnjenje.''

Lindsay je osvanula i na kampanji Sevin Nynea, a nadamo se da na prodaju njezinog proizvoda neće utjecati nedavno izdan nalog za njezino uhićenje zbog kršenja uvjetne slobode sa suđenja iz 2007. godine radi vožnje pod utjecajem alkohola i droge. Nalog je izdan nakon ludog provoda  u petak navečer, koji je na kraju završila u kući Jacka Nicholsona, a dan kasnije čulo se uznemiravanje i razbijanje prozora iz kuće njezine djevojke Samanthe Ronson te pozvana policija. Iako je već primila poziv na sud, Lindsay kaže kako je cijela priča samo običan nesporazum. Ali sumnjamo da će nesporazum u vrijeme lansiranja kampanje imalo odmoći.

T.B. 

Objavljeno: 17.03.2009. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p