VIJESTI

Ljepota po Hauschki

Izdana je knjiga sa savjetima o njezi kože utemeljenim na filozofiji dobro poznate kuće.

Susan West Kurtz, predsjednica korporacije Dr. Hauschka Skin Care Inc., čitateljima svoje knjige "Awakening Beauty the Dr. Hauschka way" nudi mjesečni režim u 12 koraka sa savjetima kako sačuvati zdravlje i ljepotu na osnovu dr. Hauschkinih uvjerenja da vraćanje životne energije omogućava optimum zdravlja. 

Mnoge svjetski poznate osobe, vizažisti i holivudski stilisti, odani su Hauschkinim proizvodima. Njezin režim obuhvaća način prehrane, ljekovito bilje, esencijalna ulja, tjelovježbu, meditaciju i prirodne kozmetičke proizvode kojima se možemo uhvatiti u koštac sa stresom, zagađenim okolišem i znakovima starenja. Nudi nam recepte, ukazuje na odgovarajuće metode njege kože, predlaže rješenja za akne, rosaceu i druge neželjene pojave na našoj koži. 

Osim što aktivno promovira liniju dr. Hauschke, daje nam upute za jednostavne kućne pripravke koji uključuju svakome dostupne namirnice kao što su zob, jabučni ocat, razno ljekovito bilje i druge prirodne preparate.

Iz knjige: "€œ U namjeri da sastavimo najučinkovitiji program za njegu kože, moramo najprije razumjeti što nam on čini svakoga dana i kako ga najbolje poduprijeti."

Objavljeno: 17.05.2006. u 02:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p