VIJESTI

Ljetne frizure inspirirane morem

Frizerski studio Etra predstavlja novu kolekciju
hair 
Poznati frizerski studio Etra lansirao je novu kolekciju pod nazivom „More more“, a ideju za nove frizure Petra Granić je našla u ljepotama hrvatskog Jadrana.

More nas uvijek asocira na prirodne ljepote, opuštanje, veselje i lakoću postojanja koja nas prožima tijekom najljepšeg godišnjeg doba – ljeta. Upravo to su najljepši darovi prirode Jadranskog mora, a kako bi očuvali ovaj neprocjenjivi dragulj moramo razmišljati i o ekologiji. Petra, kao velika ljubiteljica ljepota mora, novom kolekcijom slavi upravo osjećaje koje u nama budi ljetno uživanje, no svjesna je kako, pogotovo u današnje moderno doba, moramo biti odgovorniji prema našoj obali.
 
hair
„Bitno je biti osviješten i znati da za ljepotu i zdravlje nije samo dovoljan prirodan preparat kojeg stavljamo na kosu, već i paziti na okoliš kojim smo okruženi. Moramo održavati prirodu i paziti kako se prema njoj ponašamo, trebamo pozitivno djelovati i pokušati je zaštiti od loših utjecaja i mogućih onečišćenja. Važna je njega izvana , isto tako i iznutra, a vrlo bitno je osvijestiti se ekološki te graditi i njegovati prirodu koja nas okružuje, kako bi se ostvario krug koji dolazi i do našega zdravlja i ljepote življenja. Kad njegujemo prirodu, njegujemo i sebe“, objasnila je Petra.
 
hair
Upravo zbog toga Petra Granić u svom dugogodišnjem radu veliku pozornost polaže na odabir preparata te bira one koji sadrže prirodne sastojke. Studio Etra veliku pažnju posvećuje idealnom rezu koji je vrlo lako održavati kod kuće. To je vidljivo i u novoj kolekciji koja predstavlja prepoznatljivi pixie, bob i lob frizuru koje su na glasu jedne od najljepših frizura današnjice. U novoj kolekciji „More more“ predstavljene su tri jednostavne frizure, a rađene su posebnom tehnikom pramenova koja u kombinaciji s individualno rađenom bojom pristaje svakoj ženi.
 
hair
Inovativna i originalna tehnika pramenova „Move colors“

Novitet nove kolekcije je tehnika pramenova „move colors“ – riječ je o originalnoj tehnici vodoravni pramenova koju je osmislila Petra Granić. Ova tehnika se može prilagoditi svim dužinama kose i namijenjena je onim odvažnijim ženama. Veliki plus ove „move colors“ tehnike je da ne postoji izrast, a pruža odmak pomalo dosadnoj i jednoličnoj boji. Može se raditi u svim nijansama, ovisno o želji klijenta.

„Onim malo hrabrijim preporučujem ovaj način igre s bojom kose! Slobodno se prepustite i uživajte u novitetima koje nudimo za ljeto. I ne zaboravite čuvati neprocjenjivi dragulj iz naše nacionalne riznice kojom svake godine punimo baterije. Čuvajmo prirodu i pazimo je kao što ona pazi na nas. Budimo joj odani jer ona je ta koja nam donosi život. Sigurna sam da i kao maleni pojedinac, možemo puno toga spriječiti“, zaključuje Petra Granić.
 
hair
Foto: Ines Ličina

Objavljeno: 01.06.2015. u 16:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p