VIJESTI

Ljetni noviteti iz L'Oreala Paris

Tropske boje u kozmetičkoj torbici

L'Oreal Paris se za ljetnu sezonu odlučio za eksperimente s tropskim bojama. Poznata kozmetička kuća je svoju liniju Glam Shine sjajila proširila s novim članovima- Glam Shine Fresh. Sjajilo dolazi u pakiranju s prepoznatljivim srcolikim aplikatorom, obogaćeno je vitaminima i ostavlja dojam svježine na usnama. Dostupno je u četiri nijanse.

Glam Shine 6h Fresh je sjajilo dvostruko postojanije od klasičnog sjajila. Zahvaljujući shine Fix kompleksu dulje ostaje na usnama, a nove trendovske nijanse zadovoljit će svačiji ukus.

Na L'Orealovom štandu ćete moći pronaći i Color Infaillible sjenila. Ova kremasta sjenila sadrže iznimno visok omjer veznih tvari (ulja) za najmekše, najbaršunastije sjenilo za oči koje je ikad napravljeno. Zahvaljujući tom efektu difrakcije, pigmenti i sedefasti tragovi otkrivaju se u punom intenzitetu te je rezultat prekrasno naglašena i dugotrajna boja.

Lak za nokte Resist & Shine Titanium svoj je spektar proširio s pet novih nijansi. Lak je obogaćen sastojcima za obnavljanje noktiju, a bočica je dizajnirana tako da omogućuje lako i ravnomjerno nanošenje.

foto: promo

Objavljeno: 14.06.2011. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p