VIJESTI

Ljupka Gojić Mikić se ošišala na kratko

Ljepotica bira shag frizuru
Ljupka Gojić Mikić 
Poznata manekenka i trendseterica Ljupka Gojić Mikić odlučila se za veliku promjenu frizure! U sigurnim i profesionalnim rukama Teute Mesaroš iz frizerskog salona Teuta, Ljupka je ošišala svoju kosu na kratko. 

Ljupka je dugi niz godina zbog svoje manekenske karijere morala nositi i njegovati dugu kosu, a nakon što se prestala redovito baviti tim poslom, odlučila je napokon eksperimentirati s frizurama. Isprva je iznenadila ošišavši se na bob, a sada nosi kratku kosu.

„Ljupka mi je rekla da kako je već imala kraću kosu nego, učinilo joj se zgodno da je ošiša još kraće. Da je imala dugu kosu nikad se ne bi odlučila za tako veliki korak, no ovako joj se promjena ipak nije činila tako drastičnom. Kako više nije pod ugovorom, odnosno više se stalno ne bavi manekenstvo, može napokon eksperimentirati s frizurama“, objasnila je Teuta.

Ljupkina frizura ošišana je posebnom tehnikom koja će, sudeći prema nagloj popularnosti, obilježiti novu sezonu. U pitanju nije posve nova tehnika šišanja ili stiliziranja, nego je riječ o klasičnoj frizuri, pomalo retro stila, koja je danas dobila modernizirani look.

Ljupka Gojić Mikić
Shag frizuru karakterizira postepeno šišanje i smekšani vrhovi zbog čega oni nemaju težinu, te tako kosa dobiva volumen. Ova frizura je stvorena za tanku kosu i, pogotovo, za tanku vlas. Idealni proizvodi za ovu trendi frizuru su razne kreme, pjene i sprejevi za valove koji pogoduju tom „zgužvanom“ morskom looku. Izbjegavajte ulja koji će vrhovima pružiti nepotrebnu težinu“, savjetuje Teuta.

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.08.2015. u 09:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p