VIJESTI

Luksuzna kolekcija koju želimo isprobati

Poznata kozmetička kuća Estee Lauder udružila je snage s francuskom modnom kućom Courreges, a njihova suradnja oduševit će sve make up ljubiteljice.
 
 
Kolekcija se sastoji od 13 proizvoda 
 
Limitirana make up kolekcija sastoji se od 13 proizvoda koji su namijenjeni za lice, oči i usne, a inspirirana je modernom i futurističkom estetikom poznate modne kuće koja se prvi put predstavila 1960-tih godina.

Prvi make up prijedlog
 
Dva jaka imena u svojoj branši ujedinjuju snage: s jedne strane imamo Estee Lauder, a s druge Andre Courreges. Njena mantra “svaka žena može biti lijepa” bila je pravi novitet, a njegova avangardna estetika kršila je modna pravila. Spajanjem ova dva branda nastala je kolekcija Courreges Estee Lauder kolekcija.
 
Drugi make up prijedlog
 
“Oduvijek smo se divili Courregesu zbog pomicanja modnih i beauty granica. Naša make up suradnja prepoznaje njegovu filozofiju pop luksuza – donosimo efekt iznenađenja, zabavu i optimizam u svijet beautyja”, objasnila je Jane Hertzmark Hudis, globalna predsjednica branda.
 
Treći make up prijedlog 
Luksuzna pop kolekcija imat će limitiranu distribuciju početkom veljače 2015. godine, no nažalost neće biti dostupna u Hrvatskoj. No, vjerujemo kako ćete pronaći načine kako svoju make up kolekciju upotpuniti i jednim od ovih proizvoda.
 
M.D. 

photos: PR
Objavljeno: 01.01.2015. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p