VIJESTI

Luksuzna njega koju će vaša koža obožavati

Dolce&Gabbana zakoračili u sferu preparativne kozmetike

Brand Dolce&Gabbana nakon mega uspješnih modnih linija u posljednje vrijeme sve više pažnje posvećuje svojim beauty kolekcijama. Prvi korak bila je make up kolekcija koja je pokupila ovacije pa je logični nastavak bila linija za njegu lica.
  
Domenico Dolce ističe da im je cilj bio stvoriti lijepu kožu, punu života koja će se isticati među drugima sa svojim hollywoodskim sjajem. U srcu linije je Gold Flavo-Silk Tricomplex, prirodno razvijen kompleks koji regenerira kožu dajući joj zdrav izgled. Također, linija je bogata maslinovim uljem (talijanskim, naravno) i vitaminom B3, čime koža dobiva trostruki udar hidratacije. Unutar kolekcije nalaze se dvije linije, Essential (kao svakodnevna linija) i Aurealux (luksuznija linija koja sadrži masku, serum i gel za oči).

Skincare linija izvrstan je nastavak make up linije. Pravilna njega kože kao baza i kvalitetan make up neupitno su isprepleteni. A rezultat je besprijekorna koža. Proizvodi će biti dostupni u Harrodsu i na njihovoj web stranici od 7.srpnja u rasponu cijena od 23 do 110 £.

Ana Jerneić
Objavljeno: 09.07.2014. u 15:07
Tagovi: Dolce&Gabbana

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p