VIJESTI

MAC božićna kolekcija ljepša je nego što možete zamisliti!

MAC Nutcracker Sweet kolekcija

mac nutcracker

Božićne make up kolekcije definitivno su najiščekivanije od svih kolekcija u beauty svijetu, a moramo priznati kako nas je nova MAC-ova naprosto oduševila! Duboko udahnite i pogledajte predivne komade iz MAC Nutcracker Sweet kolekcije.

Dok si u glavi pjevušimo Ples šećerne vile iz predstave Ščelkunčik i gledamo predivne fotografije nove kolekcije jednostavno se ne možemo odlučiti koji proizvod odabrati! Predivna ambalaža u ružičastim i ljubičastim tonovima sa zlatnim detaljima naprosto je neodoljiva. MAC uvijek pazi na svaki detalj pa su nam se posebno svidjeli proizvodi koji na ambalaži imaju otisnut zlatni vez s Orašarove uniforme!

mac nutcracker

mac nutcracker

mac nutcracker

Kolekcija se sastoji od velikog broja proizvoda, od predivnih ruževa, highlightera, sjenila, pudera, do lakova za nokte i predivnih paleta sjenila, metalik pigmenata i sjajila za usne. Ako nekome želite pokloniti nešto iz ove kolekcije, uštedjet ćete na papiru jer ove slatkiše definitivno nećete trebati umotavati! MAC Nutcracker Sweet u hrvatske trgovine MAC dolazi u studenom.

mac nutcracker

mac nutcracker

mac nutcracker

mac nutcracker

T.K.
Foto: PR

Objavljeno: 07.10.2016. u 10:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p