VIJESTI

MAC i Carine Roitfeld udružili snage

Na jesen stiže nova make up kolekcija
Poznata kozmetička kuća MAC do danas je uspjela ostvariti suradnje s brojnim živućim legendama (Iris Apfel) i ikonama novog doba (Nicki Minaj), a limitiranom make up kolekcijom također nas je podsjetila na legendarnu Marilyn Monroe, no ovog puta MAC je otišao korak dalje i za sve ljubitelje njihovih visokokvalitetnih mazalica pripremio veliko iznenađenje - make up kolekciju nastalu u suradnji s velikom modnom vizionarkom Carine Roitfeld.


Prema službenom priopćenju kozmetičke kuće, bivša urednica francuskog Voguea sudjelovala je na svim kreativnim aspektima kolekcije; počevši od dizajna pakiranja proizvoda, preko njihovih imena, pa sve do same palete boja. The MAC Carine Roitfeld Collection svjetlo dana ugledat će ove jeseni, a uključuje 20 komada koji fokus stavljaju na oči i obrve, kao zaštitne karakteristike Carininog svakodnevnog looka: smoky eye, smjele obrve i nude usne.


Kampanju i prvi vizual kojim se najavljuje ova suradnja snimio je Mario Sorrenti, označavajući prvi zajednički projekt s MAC-om, a nadamo se ne i posljednji.


H.B.
Photo: MAC

Objavljeno: 21.04.2012. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p