VIJESTI

MAC je lansirao 24 nova proizvoda

Stiže "karakterna" paleta proizvoda
Make up
Ako ste ljubiteljica MAC kozmetike bilo bi dobro da ne potrošite sav ljetni džeparac na moru jer u kolovozu stižu nove beauty ljepotice ovoga brenda. Čak šest različitih paleta sjenila, 15 različitih nijansi tekućih ruževa i četiri nijanse linera.

Iako MAC u svojoj biti nikada nije bio fan pomodnog izraza Basic Bitch sada se događa iznimka. I oprostit ćemo im jer znaju što čine! Riječ je o novoj paleti sjenila osmišljenoj u tematskoj kutijici toga naziva. Iako je bilo poznato da MAC-ovi noviteti stižu jer je naznake oko noviteta dala make up artistica Netta Szekely, još u veljači na tjednu mode u Milanu, nije bilo poznato da će ih biti toliko! Dakle, u grmu iznenađenja, leži još pet posebnih i prekrasnih paleta sjenila. I svaki ima case, određen svojom unutrašnjosti. Tako će ljubiteljice ove kozmetike zasigurno svoju paletu sjenila odabirati u skladu sa svojom osobnošću jer svaki case ima svoj karakterni štih (military, rose, gold). Power Hungry bogat je pješčanim, zemljanim, osunčanim tonovima. Prissy Princess obilježavaju tamnije neutralne i metalik nijanse. Mischief Mink dolazi u toplim narančastim tonovima. Mornarsko plave i sive nijanse nalaze se u Rockin' Rebelu, a u Fashion Fanaticu su fuksija, ružičasto zlatni tonovi i boja ciklame. U proizvodnju se, nakon godinu dana stanke, vraćaju trajni tekući ruževi. I to čak u raznovrsnih 15 nijansi. Riječ je o dvojnom pakiranju koje sadrži boju i bazu koja je dizajnirana da hidratizira usne, a boju čini postojanom. Ove sjajne boje dolaze u metalnim, svjetlucavim i dusty nijansama, a dio su ružičaste i crvene obitelji. 

MAC
 
S ovom ekipom proizvoda dolazi i još jedan posve novi proizvod. MAC je osmislio osuvremenjeni eyeliner s "valjkastim kotačićem".  Obožavat ćete ga jer će vam zbog svog prstenastog diska i pojednostavljenog aplikatora olakšati nanošenje pa čak i ako niste sigurni u vlastite sposobnosti. S ovim ćete proizvodom bez poteškoća izvući besprijekornu kontinuiranu liniju. Gotovo će cijelog kolovoza na kapaljku stizati novi proizvodi. Tako ćete od 3. kolovoza moći kupiti sjenila, ruževe od 10.-og, a linere od 17.-og kolovoza. Jedva čekamo nove bebe!

MAC
 
Ma.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.07.2017. u 11:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p