VIJESTI

M.A.C.-ova nova kolekcija od sutra dostupna u Hrvatskoj

Julia Petit zaštitno je lice nove kolekcije renomiranog kozmetičkog branda
julia 
19. ožujka označava datum lansiranja nove M.A.C.-ove kozmetike koja slavi južnoameričku ljepotu koristeći ime i lik Julie Petit, beauty ikone i jedne od najznačajnijih južnoameričkih lifestyle blogerica. Ova kolekcija od sutra je dostupna i u jedinoj hrvatskoj prodavaonici M.A.C. kozmetike na zagrebačkoj adresi Ilica 7.

Kolekcija koja nosi Julijino ime, akcentira ideju egzotične žene i inspirira se fantastičnim urbanim krajolicima São Paula, kako bi u svakoj od nas probudio senzualnu brazilsku ljepoticu. Sama kolekcija sastoji se od jedanaest proizvoda, među kojima ćemo pronaći ruževe (166.90 kn), sjajilo (120 kn), eyeliner (162.90 kn), duo sjenila (205.90 kn), transparentni puder (200 kn), rumenilo (210.90 kn) i lustre kapljice za dozu luminoznosti (150 kn).
 
mac
Obzirom na odličnu prihvaćenost M.A.C.-a i sjajnu kvalitetu proizvoda ovog kanadskog make up branda, ne sumnjamo da će i ova limitirana kolekcija, inspirirana nadolazećim toplijim danima, biti rasprodana brzinom svjetlosti. Pogledajte kolekciju novih proizvoda:
mac 
mac 
mac 
mac 
mac 
macJ. S.
Foto: PR
Objavljeno: 18.03.2015. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p