VIJESTI

MAC u novoj suradnji s modnom industrijom

Veza MAC-a i mode dobiva novu dimenziju

mac

Jedan od najpopularnijih kozmetički brendova MAC najavio je proširenje svoje suradnje s modnom industrijom. MAC će tako biti sponzor predsezonskih revija u inozemstvu počevši s revijom Proenza Schouler cruise couture, a sve s ciljem podupiranja modnih brendova koji se inače nemaju prilike predstaviti na međunarodnom tržištu.

MAC je i inače surađivao s modnim dizajnerima tako što im je pružao make up u backstageu za više od 800 revija godišnja, ali ovo nova inicijativa bit će odlična za same dizajnere. Kozmetički brend prepoznao je važnost predsezonskih revija i omogućit će dizajnerima globalni doseg, a sve s ciljem podupiranja mode. 

mac

Iako će MAC prvu suradnju ostvariti uz Proenza Schouler brend s kojim je 2013. lansirao limitiranu liniju kozmetike, to ne znači da će se orijentirati samo na američke modne brendove, važno im je samo da pomognu onima koji nisu toliko na internacionalnom tržištu. Iako će MAC za sada sponzorirati samo couture revije, nisu isključili mogućnost suradnje i na svim ostalim revijama. 

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 06.07.2016. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p