VIJESTI

Make up i frizure s posljednje večeri Perwoll FASHION.HR-a

Illamasqua i Kevin.Murphy udružili snage i priveli kraju još jedno modno događanje
U backstageu Perwoll FASHION.HR-a jučer je već u popodnevnim satima zavladala užurbana atmosfera, a za izlazak na pistu pripremao se velik broj ženskih i muških modela, pridonoseći scenariju u kojem su pune ruke posla imali timovi Illamasque i Kevina.Murphyja, zaduženi za make up i frizure, koje su za samo nekoliko sati u svom svojem sjaju izašli na pistu. Vizažistice su se ponovno zaigrale kistovima i bojama, a frizerske stilistice i stilisti još jednom stvarali neke nove trendove u kosi.

Večer je otvorila simpatična Ana Maria Ricov, koja se u području frizura odlučila za izuzetno visoki konjski rep, smješten na samoj kruni glave. Rep je podignut izolir trakama, oko njegove baze motana je kosa, a ovu elegantnu i lijepu frizuru potpisuje salon FRIZERAJ za Kevin.Murphy. Zelenkasto/plave/petrolej boje ponovno su se pojavile iza kulisa Perwoll FASHION.HR-a, a Illamasquin tim ovog ih je puta nanosio geometrijski. Ten je pročišćen i uz pomoć čistog pigmenta postignut je vodeni sjaj na licu. Na obrazima je vrlo nježno, hladno roskasto rumenilo, a usne su nude boje s laganim sjajem.

Aleksandar Žarevac za svoje je djevojke odabrao zalizane frizure prema natrag. Sva kosa maknuta je od lica, odostraga je raspuštena, ravna i glatka, a djelo je Nikole Solinečkog za Kevin.Murphy. Na očima je klasičan beauty u bijelo-sivim tonovima, a dramatičnost je postignuta upotrebom dubokih kontura, od bijele preko sive do duboke crne. Crnom olovkom tretiran je unutarnji donji i gornji kapak, rumenilo je u nešto intenzivnijem pinky tonu, a usta su matirana i potpuno nude.

Jovana Marković, koja se predstavila u sklopu projekta Zona 45, na pisti je pokazala popularne 'Timošenko' pletenice, podignute oko glave, koje potpisuje salon MIRA za Kevin.Murphy. Make up lijep i prozračan, na oku su dvije nijanse shimmerastih sjenila, raspršenih i bez određene forme. Tenovi su fini i prozračni, na obrazima je nježno rumenilo, a trepavice su malo jače naglašene. Glavni fokus je na usnama tretiranim jednom dubokom burgundy bojom.

Revije Branke Donassy uvijek podrazumijevaju kreativna beauty rješenja, a tako je bilo i ove sezone. Kosa je krimpana, napravljen je duboki pravilni razdjeljak i odostraga je povezana dva puta u jedan niski rep. Za frizuru su zaslužni Katica Topčić i E-Salon za Kevin.Murphy, koji su osim toga voskom odvajali sitne pramenčiće s prednje strane i tako stvarali momente oko lica. U području make upa, tenovi su nešto svjetliji od prirodnog tona kože modela, na oku nema neke određene forme, već se od korijena nosa prema kosi raspršuju tri-četiri nijanse smeđe boja, konturing je jak, a od unutarnjeg dijela oka pa sve do obrve proteže se srebrni tekući metal. Zvijezde make upa ponovno su usne, i to u dva tona, od crnog okvira do intenzivne crvene boje u unutarnjem dijelu usana.

Pravi beauty tretman dobili su i modeli Ivice Klarića. Oni su ošišani, kosa je podizana voskom i stvoren je visoki muški profil, koji potpisuju saloni ZIG-ZAG i BARCODE za Kevin.Murphy. Lica muških modela ovog su puta u potpunosti bila pod make upom. Osim podloge u tonu njihove kožu, prisutan je bio jak konturing, obrve su tretirane gelom za obrve i stavljena im je smeđa maskara. Na usnama je shimmerasto sjajilo s dvije boje šljokica u sebi.

 

Hana Bartolović
Photo: Jure Perišić
Make up: Illamasqua
Frizure: Kevin.Murphy

Objavljeno: 17.03.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p